✰ comel comel nak pergi kerja singgah di brem mall dulu ye? :DD ✰
written on Wednesday, December 22, 2010 @4:26 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

hello again.ok sepatotnya hari ni hangout dgn laila n the gang
but then she cancelled it i dont know why and i dont really want to know
so sorry to syarah amanina :(
so planned nak hangout dgn raimi dan tilip dan naz tengok tron
but then naz tak konfem dan tilip nak tengok wayang pkol 12 tengahari
wat de ?
hahah korang niiiiiieeee
12 tengah hari tu belum tentu aku dah gosok gigi tawu tak?
so bla bla bla last2 bangun pagi tadi emi kata cancel jugak sbb x best xramai org
-----------------------------------------------------------


den i texted my baby
tapi failed
yes i forgot tht kredit aku tade
bongok gilaa
so i went searching for my mum's
jumpa !
texted him cakap tak jadi keluar dgn emi dan tak janji keluar rumah dan topap
jadi jimy reply ckp jap lagi dia datang kita jumpe kejap
den i was like
REALLLYYY??? AWWWW <3<3
so siap punya siap
dah pukol 11.30
keluar rumah nampak la batang hidung laki aku depan ruma 
on our way to brem , kami jalan sangat laju
mentang2 kaki dia panjang
aku pun tak terkeja
dah berlari2 anak kambing da aku mengekor die
bila smpai teros ke tingkat 6
dia kate nak beli tiket wayang tengok ngangkung
sebab tron dah stat 
sampai kat kaunter i was like
ohhh emmm geee
amalina !!
didnt expect her to be working there
apa lagi amalina pun senyum lebar lah 
so siap2 semua tengok lah ngangkung
crita klaka
korang takpayah la tgk crita tu kt wayang
tunggu raya nanti keluar tv lah tuu
so balik jimy naik cab depan rumah aku
dah byebye flying kiss semua
aku pun pulanggg
oke tu crita pagi tadi laa

p/s - i love you dodol thank you so much

:DD

 end of the storyy


--------------------------------------------------

oke jap
what?
btol ke ape aku denga ni?
waaaaaaaaaaaa i cant believe it
mungkin betol apa orang tua cakap
kalau dah jodoh nak buat macam mana
korang tawu siapa yg aku cakap ni?
aku tenga cakap pasal
nurul nadhrah bt ahmad kamil
haha
budak kecik comel lote yg korang salu buli dia tu
dia dah cpl dgn arif payau 5B
hahahaha
gila gila aku boleh gilaaaa
ini sangat comel dan comel dan comel
i never thought tht nad will be his gf
arif tu kan macam tahpape dulu dulu
aku pun pena lempang budak tu sekali masa form 1
hahaha
aku dengan farah adibah pena tampa payau mase form 1 nad
sebab payau cakap
tampa la aku tampa kuat2
kteorg pun apa lagii
hahaha
sory nadd
xsangka
whtever it is , i'm glad tht finally nad comel dapat hidup baru dgn boyfie baru 
payau tu sebenanye comel jugak tu
so
gudluck korangg
i wish you guys will keep your relationship real and wild juz like mine !








➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !