✰ hujan ohh hujannnn ✰
written on Monday, December 20, 2010 @7:50 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

oke esok pagi ira ajak ke jusco beli SOMETHING .rabu pula laila ajak ke times square. tak lupa jugak nk mention pasal date dgn cikgu2 sekolah sbb dah janji dgn mereka agak lama.cikgu zurina pulak dah nak pindah sangat2 dah so better jumpa die cepat2. pergh janganla semua dates clash oke? baju kt rumah emi belum pick up lagi.engatkn nk amek harini but then diri terase malas nk wiuwiu emi pun macam la ade kredit.
     - cakap pasal BAJU KELAS ni -
nak jugak la aku sentuh isu sensitif mengenai prasaan unsatisfied most of the members frm kelas 5A ni.
first of all sebenanye kita sendri salah sbb kita depends 100% kat amir. amir pulak tak cek dulu mcm mane baju ape semua. finally bila baju dah dapat masing2 tak puas hati. oke sape yg xpuas hati dah bayar RM26 untuk baju mcmtu punye kes. our names yg supposed to be written kat lengan pun tak de. tulisan kat blakang baju pun kecik nak mampus macam nak bagi Abu bace. xkesa la abu tu kucing ke semut ke
design kat depan baju tu pun cam 'wat dee eff' la kan. mula2 sebelum amir post gamba baju kononnye dah perfect sgt da
design depan bapak besa
dah kira ok la sbb kita dah xde nk complain sangat 
but then bila dapat mcmni sape tak frust? ha?
lepastu 
ade la plak yg tolong sikit utk design baju ni berkomen status dgn aku dan emi
org tu boleh pulak cakap lebih2 contohnya
 'penat aku tlg kelas korang wat design baju sikit pun xnk hargai or atleast bg la duit kat aku'
ok first , boleh tak kalau nk tolong tu tolong dengan iklas?
lepastu nak mintak kami bg kau duit utk baju kelas xde standard mcmtu?
haahhhh come on la weh
tapi what to do 
no way they can refund our money back
best kan burn duit macamni?
kepade DIA
ok la kalau nk gurau pun agak la
membe aku emi , manes ade je prasaan
kalau nak tawu la kan dah baaaanyak aku denga complain pasal kau
sebelum kita semua kene face college life ke ape baik la kau ubah sikit ape yg patot
NAK BERGURAU ADA LIMIT LA BANG !
dan fyi , xde sape pun cakap nak kacau hidup kau 
dan everybody knows yang masing2 ade haluan sendri
jadi 
apekejadahnye kau nak shoot orang mcmtu?

p/s - maaf kalau ada yg terasa. siapa makan pedas terase lah cilinya .

kehkehkeh C:




➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !