✰ i seriously need a time off ! ✰
written on Tuesday, December 21, 2010 @3:37 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

hello malaysia ! good morning . i mean good evening. urghhh bangun2 pagi dah kene leteran orang. ingat best sangat ke kene marah pagi pagi ? you ruined my mood and thank you for doing tht for like thousands times already. what am i exactly? your shmuggly bobbly sad little puppet ? pernah dengar tak kadang kadang manusia ada limit ? well kalau macam ni hari hari memang ada hope for you to get over my limit . goodluck on tht !
------okay enuf already malas nak crita lebih tak suka share bende macam ni =.= ----
yes and lupa nak mention pasal job. ada jugak aku survey mana2 kerja kosong.
pasal gaji i dont mind. really. i just need to keep myself buzy throughout the day.
kalau dapat gaji 800 pun tak kesah.
boleh jugak spend SEMUA shopping kt F.O.S
dah lama rasanya tak membazir ni
kehkehkehkeh :p
----------------------------------------------------------------------------------
okay apa aktiviti aku hari ini?
bangun pagi pukol 11.30
but actlly bangun pukol 7.30 dia kejotkan sbb nak pergi kerja
lepastu dah habis kredit i tried to sleep but serious susa
so i decided utk dengar lagu lagu yg boleh puaskan hati
lagu bole hentak kepala kat dinding punya kann
so finally rasa ngantuk dlm pukol 8 setengah macam tu
then i slept
with anger
bangun bangun ada ryan kat sebelah
turun bawah
makan bubur lambuk mak masak dengan kicap
dan tengok crita harry potter kat hbo
comel tgk daniel tu masa kecik2
sekarang dah besa sikit dah lain gila muka dia
lepastu ada orang text me cakap 'ahh battery low'
memang tak panas pulak la kan
but nvm
malas nak reply gune telpon ruma or even my mums hp
i decided to take my time off
maybe a couple of days
or even three days 
i dont know
maybe thts the best thing to do rite now
so that sooner or later everythng will come back as normal as it is

END OF THE STORY 




➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !