✰ 'nanti susah nak mintak cuti' ✰
written on Thursday, December 23, 2010 @11:23 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

bangun pagi gosok gigi pergi jusco beli barang
cehhh tak rhymes lgsg
okok
supposed harini ke perfection nk jumpa sharon pasal job tu
but then my mom said
nnt bila dah kerja susah nak mnx cuti sebab januari nnt
nida bertunang apa suma
shes's my cousin anyway
ok then aku ckp la
xde la esok nk cuti harini baru terkial kial nk mengekor manager tu kan
so mcm urghhh
den mak ckp nnt susah mak nak hanta kehulu kehilir
den aku ckp la
bas kan ada?klu mak nak mak call la cah along the way sampai cah jejak kaki di perfection tu
then my mom was like (............)
ahhhhh but then macam mana pun one day i will go to perfection and apply it somehow
i know its pretty hard to let go your youngest daughter sebab sebelum ni
kemana mak pergi cah mesti ikott
but then mak kene ingat
bukan sampai bila bila cah boleh mengekor mak
pasal safety apa suma mmg i totally get wht her point was
but then kene la ingat jugak
im not a 10 year old anymore
u just hve to let me spread my wings and get out of my freaking shell tht you made since i was born
its just not fair
dulu ira dapat kerja jusco
mazin dpt kerja mcdonald
lin tak engat la masa dia amek spm aku masih budak lagi
yaya pulak lain dia mmg jenis tak nak keluar rumah 
but im different
klu mak nak cah sntiasa ada bawah ketiak mak smpai bila cah nk besa and jadi independant
okayokay dah kira bagos la mak bg cah keluar hangout setiap hari memandangkan zaman sekarang masih ada makbapak yg tak kasi anak hangout walaupun lepas spm
memang kesian tak agak la
and i hve to let you know
its not okay if you keep telling me wht to do and wht not to do
i know the facts tht u love me bla bla bla
but then bila cah da masok kolej ke apa nanti
one day mesti cah akan naik bas sorang sorang jugak?
or naik ktm monorel sorg2 dan kawan akan tunggu di tempat berlainan
semua bergantung pada nasib jugak la
klu dah takdir org tu kene culik haritu kena la dia
tawu tawu se eloknya kta kene jaga diri elok elok
but just a double trip by public trnsport to perfection everyday?
i dont think dis would be so complicated 
because you once smiled when i told you tht i had the intention to work there
i thought you were totally ok with it
even ayah says okay no biggie
okay cah apply situ tak smestinya cah dpt
sbb english cah bukan perfect pun
cah pun dah apply dan tny2 kerja kt brem ni haa
klu ada rezki mana dpt dulu mana gaji best mana surrounding best
cah pilih apa yg cah rase baik
if one day i fall down because of the bloody mistakes tht i did
i hope you will still be there for me
sorry and thank you 


xoxo ,





➾ 4 thoughts || dear stalkers ,shout here !