✰ penyanyi asal lagu titanic ditemui ✰
written on Friday, December 24, 2010 @7:52 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay sebenarnya my post ni takda kaitan dengan tajuk di atas
-------------------------------------------------------------------
okay birthday aku dah dekattttt
alhamdullillah jimy dapat cuti pada hari birthday aku
since the day is saturday 
mesti ramai orang kan pada hari berkenaan masih lepak di jalanan mabuk bagai sebab
 celebrate new year macam takda agama kan
so i was thinking
mana kami nak pergi?
thats the first one
okay next
haritu kan i went out shopping with my perempuan (ira)
pergi jusco kepong je pun takde gimananye dahh
pergi shoe city
and i was amazeddddddd
i saw this one pair of extremely cute wedges
berharga about RM60
gilaaaa comel and i recomended perempuan tu beli yang tu
but she complained 'tinggi sangat'
and i was like '?'
okay then
thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
save it for me then
i thought im gonna buy it as soon as i get my first payment
but then lupa pulak next week my birthday
daripada tunggu dpat gaji pertama baik mintak kat orang yg terpaksa bagi aku hadiah pada hari tersebut kan
lalu aku pun senyum la dengan segala kejahatan 
okay den i texted my comel
he said
'OK'
and i was like
of course i was like 'REALLLYYYYY?? AWWWWW <3'
anyway since he's working
so he decided to buy me 'giftS'
yeah. gift with an S at the back
haha !
and again i was like
'REALLLLYYY?? AWWWWWWW<3'
but this time the 'awww' part is longer than the usual 'aww'
so it goes like this
'AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW<3<3'
so i knew already wht my first gift is
but i'm not sure wht my other gift is
or
other gifts are :DD
(thinking of the above line my mind is about to go 'AWWW' again)


so i seriously cant wait till next saturday
and the place where we will celebrate the day is not yet to be defined
till then ,


xoxo 


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !