✰ stop making me laugh ✰
written on Friday, December 24, 2010 @3:02 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

hahahahah
haha lately aku memang jahat kt orang yg jahat kat aku dan kawan kawan aku
saja nak mengada since lepas ni bukan kita jumpe lagi
if kita jumpa pun mesti aku bagi flying kiss kat kau
sebab dlm ramai ramai orang yg dengki ngan aku kau la favourite aku SEBAB
kau menunjukkan kedengkian kau kat aku gila gila
kau seakan akan nak tunjukkan kecemburuan kau kat aku pada dunia ni
tak malu ke?
hhaha takpela asalkan kau cantik dan puas hati dan kalau perkara ni buat kau rasa kau hebat den buat la   babe, i dont mind.REALLY
haha comel gila lah kau
semalam aku check out my older photos with my friends
den terjumpa satu gamba kami
lalu aku tag la orang yg sepatotnya
takda niat pun sebab mmg tu muka dia jadi aku tag la dia
hahah tapi ada orang remove kan dia dari di tag
kelaka kan pikir tahap kejelesan orang tu?
ya ALLAH maafkan aku
tapi bukan salah aku laki kau pena suka aku
aku dulu ngn dia kawan tak penah lebih
aku faham apa kau rasa
tapi bila one day membe aku suma bengang ngn kau sebab kau marah dorang ddok sblah bf kau
pergh
lagi lucu 
sebab bukan membe aku nak sgt ddok sebelah bf kau
dah name list macamtu nak buat macam mana
setakat kau nak benci aku
benci la ye comel
tapi jangan la kau nak buat semua prempuan benci kau 
apa la susah sgt
percaya jelah kat bf kau
bf kau pena suka aku mintak cpl kat aku
memang betol
tapi tu dulu!
dan aku tak pernah trima dia aku sentiasa cakap elok elok kat dia yg kita cuma kawan
babe , fikir la postitif
kita ni perempuan
ada maruah
bila kau buat macamtu
aku aku sali malu dgn tahap cemburu kau
peliknya
aku mintak maaf la pasal semua dulu yea
bukan salah aku bukan salah bf kau jugak
bende dah lepas.
aku juz nak clearkn otak kau
jangan la takot
bf kau takkan suka aku lagi
dia da matang
dan dah berapa kali aku reject dia dulu
memang kalau Abu mati hidup semula pun bf kau tak kan suka aku lagi
dah takdir korang bersama so percaya jela dia
babe , aku pun dah ada jimy lah sekarang
haha
just take care of yourself
maaf salah silap terkasa bahasa dan tersakitkn hati kau
aku harap kau dah bukak mata dan minda seluas lautan pasifik dan seda apa yang kau buat kat aku dan semua orang tu weird sikit
till then , 



p/s - ini blog aku jugak suka hati aku la nak tulis apa punnnnn :DD

➾ 3 thoughts || dear stalkers ,shout here !