✰ sudahla kalau macamni ✰
written on Friday, December 24, 2010 @12:33 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

i'm saddddd :(



----this is the story ---


nope. the answer is no to every statement of yours.
but b.........
nope nope 
b plssssssssssss
NO.
tapi tak fair b dapat keluar kerja dpt duit
kita ddok rumah buat air liur basi xdpt duit
kita blanja huny la kita blanja huny shopping 
bajet utk huny klu gaji kita >1000
is about RM400-RM500
nope its your money. 
no.its ours.
kta cpl dgn b bukan sbb duit.kita bosan xde b nk mcg siang2.b balik lewat malam mandi mamam tros bobom.mcg pun sikit je.tak mau kawan !
gila ke nak naik bas sorg2? kalau huny tggu bas sorg2 if ada sekumpulan lelaki dtg kacau huny amik huny bwk g mane2 buat macam2 kat huny mcm mane sapa nak jawab?
fine :(
its ok.i promised already bout ths.i work for us.dapat gaji nanti kita blanja huny pegi main ice skating pergi genting.besday huny kita beli huny hadiah superb 
gaji kita dah peruntuk utk huny dah 
i promise
okay.thnx
i luf you.
i luf you too.selamat malam sayang
malamm.
......

conclusion ;

puan ayum bt harun = muhd nazmi b shahrin

baiklah.saya ikot nasihat kalian.tapi kalau ada kerja best dapat kt brem mall aku stll nak.sebulan pun jadi.agak agak dah malas cukop la.dpt gaji sebulan bole cover duit hp ni kan.hurm.papepun, there must be a solid reason why they forbade me to work there.
bye semua.


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !