✰ akhir kata ✰
written on Saturday, January 29, 2011 @8:06 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok aku nak menamatkn pperangan bodoh ni secepat mungkin. aku mintak maaf kat kau , jiiran aku sbb aku rase entry fake aku tu kau terasa lebih. dekat kawan jiran aku tu aku pun xfaham knp kau terasa, ok maybe kau pun pena main tag2 org. sape xpena? ok so.kalau aku hine sgt kalau aku kotor sgt mcm yg kau gmbarkan aku dlm blog kau , kenape kau kawan ngn aku sblum bnd ni jd? aku rase sbb maybe ade sikit dlm kpale kau cakap yg aku tak buat kn? jiran, kau bertudung. kau comel. kalau kau teroskn aktiviti nak menjatuhkan maruah aku di alam siber ini , ape lg yg tggl kat kau. nnt semue org pandang serong kan lg susah. aku tawu aku xbole betulkn fakta yg dah de dlm kpale korang, aku break dgn ex aku tu pun sbb bnd tu weh. kalau kau x nk pcaye jgk tserahh. kau pun dah ada laki yg baik senanye hati die. even aku n ramai2 lg salu kutuk laki kau and xberapa nk suka dia sbb die buang smpah merata rata n merokok. tp die baik , skrg dah g skolah pondok. jadi eloklah kau pun jaga imej die mcmtu. klu kau stll kutuk aku n jatuhkn maruah aku mcmtu. mksdnye kau same je ngn aku. aku kan byk buat dose. kau jage la imej kau jgn la jd mcm aku. ok so aku mnx maaf lg if ape aku ckp tu buat kau sakit hati lg. tp bnd betul kn. aku pun salah dlm hal ni sbb aku memang suke perang2 mcmni. haha.dulu aku tlg kau. aku iklas. sbb kau kawan aku. kau susah. even aku marah kat cikgu yg ckp nk hanta kau g ospital gila. even jimy and family aku dah suroh jaohkn diri dari kau sejak hari pertama kau mengalami bnd tu. tapi still aku kawan ngn aku. tawu knp? sbb kau baik. aku tawu. sbb tu aku tlg kau. bnd tu jgk bg aku pengalaman. n aku x myesal tlg kau. well , sejak habis spm ni ramai yg dah mula menunjukkan belang. aku pun. nila belang aku. aku jahat kn? xpe. aku xkesaa ape kau ckp. ape org ckp sal aku.yg penting. family aku tawu semueeee dan dorg trime aku n syg aku. boyfren aku lg tawu dr a smpai z sbb kalau aku kentut pun aku gtaw. emi mira nad kbah amir sume aku rase dorg percaya kat aku sbb aku lah kawan sejati dorg. kot. hahha.n pasal laki kau dulu. haha bnd tu klaka kot semue org satu kem perasan die suke aku.dan. xpenah pulak kami berpegangan tgn? ahh geli lah wei ini kan fadh! ahaha.tapi tu form 2.. firm 2. form 2. bukan skrg.so. aku mnx maaf lah. kalau kau stll nk teroskn aktiviti kau memalukn aku. buat lah wei. asalkn kau gembire. tuhan tawu ape betol.kalau xde jimy , xde mknenye aku nk mintak maaf mcmni. die aja aku matang. aku harap. fad aja kau bnd yg sama. ok bye ex-girlfriend. take care & salam. p/s- aku tak bace pun msg kau. ape yg klua dr  mulut kau sume sakitkan aku.
➾ 3 thoughts || dear stalkers ,shout here !