✰ apa budak penganggur yg perlu buat bila hujan kat lua dan sejuk je siang2 ✰
written on Thursday, January 13, 2011 @5:18 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

tidola ape lagi.
tiba tiba
my corby screamed! (telpon berbunyi)
no tak kenal
0361451***
dengan suara tido aku macam anjing sakit aku pun angkat lah
yo wassup @ hello ?
org tu cakap kat aku macam shoot aku dgn senapang
dala aku tenga tido
tetibe nk cakap laju2 kau ingat aku faham?
yeah btw the indian man is from SEGi COLLEGE
dia invite aku pergi 'medic talk' kt SEGI kota damansara sabtu ni
soklan first aku
DO I HVE TO PAY FOR ANYTHING?
dia cakap @ shoot aku balik 
point jwb die 'no' la
susa sgt kot nk ckp 'no'
-----------------------
btw 
tadi jgk aku dapat satu text misteri drpada number ni
since dulu masa modelling utk aku ada bagi no phone kat manager aku tu
text tu berbunyi begini



'you are qualified to be one of our FREELANCE MODELS. we offered RM80-RM100 for a half day(approx. 5 hours) photo shoot.Usually shoots will be on saturday or/and sunday as well as public holidays. Models can always 
choose their assignments/work time depending on own availability. please
call david @ 012334**** for futher information . thank you '
----------------------

point aku ;
  1. segi college bukan mahal ke?
  2. wow commercial jgk muke aku ni ea haha
ok skrg bagi aku tido jap malam nnt aku pike balik
terimakasih sgtsgt
bye






➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !