✰ badak ✰
written on Friday, January 7, 2011 @7:19 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok baru smpai rumahhh
bapak busuk dah aku skrg
malam tadi tido pukol 2?
pagi tadi bangun pukol 6.30?
memang mate aku tak bengkak macam kene tumbuk la kan
-------------------------------------------------------------
ok since jimy amik off harini maka kami pun keluarlah berdating
tibe di kl sentral pukol 11.30 pagi
lalu kami pun pergilah ke TS saje nk tgk fos kt sana
sbelum tu kami g low yat
nta knape rini aku bejalan byk sgt berpeluh
bile da berpeluh make up pun cairr
muke pun busukk
badan da melekittt
tapi nasib la aku keadaan cene pun jimy syg aku
hahahahahah
ni ha gmba mase kt monorel








ok then dah lambat 
kami stll kat dlm tren mase da pukol 1
so jimy pun tgglkn aku suro aku tggu mcd ngn khabibah kt midvalley
die tgglkn aku sbb die nk g semayang jumaatt
so g la mcd dating ngn khabibah comel
dah lama x borak ngn die so rindu die doh
den pukol 2 mcmtu khabibah pun masok kerjaaa
laki aku pun otw ke mcd
nta knape kt mcd pun aku masih berkipas kipas sbb panas
tula bile badan dah x selesa kan
muke pun da itam semacam je asyik berjemur 2 3 hari ni
takpe lepas ni aku stay indoor nak putihkan diri balik
so teringat kt membe lame aku ni
nama beliau syarah amanina
aku pun mcg die tny die kt mane
lalu die pun call gune no asing ckp die kt fos japg die tgk wayang


so jimy pun da smpai kt mcd lalu die merungut macam cacing cakap 'LAPARRRR'
lalu kami pun ke fudcourt
nta knape jimy manje sgt rini aku nk copkn tmpt ddok pun die xkasi
die suro aku order sama ngn die
rasa cam nk tumbuk muke die pun ade jugak tadi tapi takpelh
die nk manje ngn aku tu sekali sekale kan
so aku pun beli la sizzling 
aku x abes sizzling tu sbb da makan mcd td
ade la sisa ayamn sikit kt pinggan tu
jadi BADAK ni pun abiskn sise aku
die still kate 'LAPAARRR' mase makan sise aku
sah2 badak la kan

ni ha badak

ni ha girlfriend badak
ahahah

ok so syarah pun lalu lalang kt situ den die pun tego la akuu
tapi x sempat nk borak sbb die ade wayang pukol 2
padahal mase tu dah pukol 2.20? hahah rock betol
so amek la gmba bersama rakannye yg cantik comel molek belakaa



nta kenape dlm gmba ni aku nmpk extra burok dan busuk
haha tapi takpelah jimy ckp aku comel
walaupun aku tawu die kuat bodek dn menipu

ok dah makan amik gmba semueeeee
berjalan la sekejappp
g fos tmpt kerja jimy
tersipu die masok kedai tu die macam udang da aku tgk
segannnn sgt nk masok kedai sndri
even aku masok kedai tu utk suro die reserve baju utk aku nanti
haha kelaka betul
den g cari seluar die baju die semue die
den g gardens
melawat khabibah
ade la skali hafiz tu
da gedik2 apa semueeee
kami pun balikk
balik da 2 tren kteowg miss
sbb ramai sgt

p/s - b i syg you muahmuah

xoxoxoxoxo





➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !