✰ currently ✰
written on Monday, January 10, 2011 @4:07 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


kepade empunye kaki keding yg pakai selipar mak saya
ailebyusomac <3

today i woke up at 1.30
jimy called and i didnt pick up
dia break
and i was still sleeping
sorry
but then we had half an hour of spending time texting before he sambung kerja
harini last day dia full smpai 10 mlm for this week
esok dia noon so boleh bangun lambat and spend time together lebih
1 year 6 months 3 weeks and 5 days
and my love for him is eternal

bnd bnd macam ni kadang buat aku terharu
dia kerja tiap ari 10 pg smpai 10 mlm
kadang2 malam tu aku mengamok tak tentu psal
tadi pun aku baru bgn bole pulak aku bantai mara die knp x kejot
die pun ckp
'huny baru bgn mood mst tak oke. its ok. i love you.sorry'
knp pulak die nk ckp sorry?
jahatnye aku




die kerja paling2 pun gaji 1200
boleh pulak dah peruntukkn utk aku yg xde kne mgene ni
tapi aku dh ckp
'kalau perlu sgt sgt nk gune duit tu baru la kte mnx. jgn bg kte duit bulat2 nnt cpt abis'
dia siap mnx no akaun aku nk transfer duit sikit bulan bulan
and i refused

since esok interview perfection
aku harap aku dapat kerja tu
sbb boleh repay dia
klu x cukup nk bg die brape yg die bg aku
atleast bole la bagi die smthng yg die suka
jeans ke , kmeje ke , tshirt ke

patotnye aku dh x bole mntak ape ape dh
ape yg ade dlm idop aku skrg dh ckop
ckop sgt
melimpah ruah rezeki dan nikmat bertimbun timbun
bukan aku keco nk tunjuk2 rumah aku besa ke aku ade laptop ke ape ke
rezki aku mksdnye
makanan yg cukop
kasih syg yg cukop sangat sangat
pakaian yg extra cukop
perlindungan yg begitu efektif
kawan yg boleh share mcm2 even aku baru je kne pijak ngn sumone
tapi lantaklah malas nk ckp lebih
aku ni bukan sape sape pun
bukan semue org suke aku
tapi nila hidup namenye
klu xde yg dengki xde adventure la kan

kpd sesiapa yg xtawu
mase darjah 6 kan nk upsr
masa tu semue dah ade signature masing2 yg hot
aku pulak terkapai2 dan xreti cne nak sign sendri
so mbe aku ni name die syazwani
sign die panjang dn cntk
aku ade la copy sign die dlm 25%
aku gune sign tu smpai sebelum spm
nak mintak kerje ritu pun aku gune sign tu
nk tawu ape special nye?
sign aku tu
kalau bace betol2
name 'jimy'
sumpah pelik sbb mase dajah 6 aku mane kenal apek aku tu lagi
kenal masa f4 je
masa f4 jugak aku baru prasan bnd tu
ok maybe die betol2 jodoh aku?
nak ckp kbetulan? macam pelik sgt. knp name die. jimy. knp name jimy jd sign aku
kpd yg blur. ni ha sign aku since dajah 6


dan bende ni betol aku x reka cerite dn x main main

masa aku ngn jimy cpl dlu
3 4 bulan TAK PERNAH gado
besnye if stay mcmtu smpai mati
but then hubungan mane yg xde mslh kn?
semue org igt aku sntiase happyyyyy je
sbb aku tak suke bercerite bnd tak bagos pasal aku dn jimy kt org
aku jgk tak suke bukak crite kt org pasal jimy
selagi org tu sndri tak tny sal jimy slagi tu aku x sebot name jimy
tp kat blog ni
aku suke sebot name die
sbb sape yg xnk bace bnd bkaitan ngn jimy boleh ttop je window ni
terpulang kpd individu la




aku ni jenis cepat rasa bersalah klu org blanje mahal sgt
ritu jimy belikan aku topi esprit tu
harge 90
depan mate aku die kua duit
perghhhhhhh
sebelum tu aku dh merayu2 ckp jum la pi carik topi lainnnn
still die keras kepale mcm batu
kalau dah kaye sgt pun tak suke
miskin sgt pun xnk
aku suke lelaki yg sederhane dan x menunjuk2
aku pulak lain crite
manje sgt ape mintak je mak bagi
haha dont blame me

------kisah tauladan------

aku ni jgk jenis kenang budi la kadang kadang
dlu aku cpl ngn sorg budak name fariq rahman
mmg yo yo o btol a mase tu
sbb semue org suke kteorg cpl aku pun xfaham knp
ucop ckp
dia budak bola aku pulak budak sorak
macam high school musical pulak ea? ahha
tapi
mse aku cpl ngn die
sumpah aku layan die mcm anjing
so one day
die meletop
he left me
for no reasons die ckp tapi of coz la sbb aku ni tak lyan die betol2
fariq klu kau baca ni aku mintak maaf ea hihi :p
dlu ade la jgk aku mengekor die mase aku still syok kt die lepas break
bile dah dpt trime knyataan aku pun move on
jumpe la jimy
tapi aku x stop kwn ngn fariq
sbb nta knp mase tu fariq bole syok kt aku balik
setahun lebih die syok kt aku tp aku sibuk bercinte dgn jimy
setiap hari aku doa utk si fariq ni supaye jgn suke aku lg
kesian sgt aku tgk dia
nk buat mcm mane
yg kau x bg aku chance dlu knp?
haha
tapiii crite tak habis mcmtu je
prinsip aku
aku kawan ngn exbf smpai die dpt girlfriend baru
tup tup skrg dah ada gf
alhamdulillah sgt sgt
hilang satu beban
haha bukan beban la
tapi mcm tggjwb
haa

ni ha beliau yg tga dilamun cinta 
gudluck korangg
moge moge kekal smpai mati
take care :)

&&


alamin fadhli bin mustafa kamal add aku kt facebook dan aku unfriend die
dah ttop cerite

---------------------------------

khabibah raimi thilip nazrin amir amira nadhrah
aku sayang sgt kt korang
goodluck in the future oke?
follow your heart
kerja elok2 belaja elok2
dulu tak sabar nk abes skola
skrg da rindu skola balik
manusie mmg cmni
dan aku maafkan korang
aku mintak maaf kt korang kalau slame ni aku ada main taik ngn korang
hihihi :p



pagi tadi saje lepak bawah sbb tebangun pukol 7. jimy nak g kerja
turun ade ryan yg huha huha tga main
bile aku baring dpan tv
die jilat pipi aku
budak tu smakin hari smakin melampau
mama cah syg sgt kt ryan
besa2 jadi org berjaye dan beriman ye mong
tgk ryan buli aku kat kedai nagoya


skrg dah pukol 4
jimy dah balik
his first message was
 'HUNY!'
and i replied
'WIUWIUWIUWIU AMBULAN DTG'
he replied
'EH KENAPE NY?'
so i replied
' TADI KITE SAKIT. RINDU SGT. SKRG AMBULANS DA BOLEH BALIK SBB B DH DTG.
BYE AMBULANS WIUWIUWIUWIUWIU'

hahaha so we laughed

end of story

till then








➾ 7 thoughts || dear stalkers ,shout here !