✰ dupdapdupdapdupdap :) ✰
written on Friday, January 14, 2011 @1:32 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

okay this morning dah planned nak bangun pukol 12 tgh hari
but then mummy woke me up by yelling out my name
to me she was screaming but actlly she didnt
mummy said ' cahhh bangunn call pakcik lizma tu pagi ni g daftarrr'
and i was 'aaaaaaaaaaaaaaaaaaa'
siap2 smpai sane ngorat2 pakcik tu dah
so esok aku kene pergi kursus 8 jam
mesti balik besok bontot leper je ddok lame kn

-----------------------



harini apek tu off
so bole hangout jap petang ni lepas smyg jumaat
dan sekarang pukol 1 petang baru die bangun tido?
sebaik masjid dekat area rumah dia
bertuah punye budak
since both of us dah kering pokai takde fulus
jadi we planned nak mamam je kat mane2 je
makan and borak borak smpai dah mual tgk muke masing2 baru boleh balik
nak balik smpai curfew aku. pukol 7 ke
lame rasenye tak jumpe die padahal pagi semalan baru dating
kikikiki

okla malas nak cerite lovey dovey tahap gaban kat sini
since ada org vote kat poll aku tu cakap kadang2 je menyampah
so sikit sikit jela nak bercintun kat blog ni


ok bai

p/s - i rejected the freelance modelling even for a part time job because tak nak pakai mini skirt w/o leggings dan x nak pakai sleeveless w/o inner. excuse me aku ade maruah oke? haha
dan confirm lah esok tak pegi SEGi college tu sbb esok ada kursus tu







➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !