✰ evaporate you sensitive neighbour ! ✰
written on Monday, January 24, 2011 @4:28 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


bye jiran. kami pun mmg xnk kawan ngn kau lg.

'setiap kali upload gmba mesti edit gile gile smpai muke putih mlepak padahal realiti vice versa' die tawu tak ape maksod vice versa? ke die x tawu. wahai jiran ku yg ku sayangi. vice versa tu maksodnye 'sebaliknye' so berbalik kpd ayat aku tadi , org yg aku tujukan fake n edit gmba tu secare realiti nye die gelap. tapi jiran aku tu die kan mmg putih? so ape nk terase. haihh kau ni pun. and then sebelum kau selidik bende betul kau da update blog kau tujukan kepade aku n geng sulit aku tu. weh jiran , kalau kau nk tawu la kan. aku ni mmg suke ungkit balik crite dulu.kalau kau ingat dulu masa kau 'susah' kau taawu tak aku sanggup skip class add math n sebagainye utk 'pegang' kau. kau tawu tangan aku ada 3 kesan luka dan ade yg dara menitis? tu sume sbb kuku kau tu. kalau aku bukan kawan kau sumpah aku biakan kau sbb pelajaran aku lagi penting dr bende yg ganggu kau. kau tawu sape hanta kau rumah masa kau lembik? kau tawu sape yg doakan kau supaye moge moge kau x 'kena' masa real spm sbb nnt xde sape boleh tlg kau? sape yg doakan kalau x aku emi mira nad kbah sume. sbb kteowg faham kau mse tu. bnd tu bukan salah kau. tp still kteorg support kau mcm gile babi. so skrg kau nk ckp kau benci kteorg kau fuck kteorg.. terserahlah kat kau jiran. sbb perasaan kau yg terase gile pasal entry aku tu skrg kau dah hilang kawan sejati kau senanye. bukan aku semestinye. emi. kan? lepastu. klu kau terase. knp kau x ckp kat aku mcm emi ckp kat aku. 'weh aku terase do' so mst aku akn cerite kt korg lebih lanjut sbb sebenanye SEDIKIT SEBANYAK KAU PUN MMBE AKU. tapi lepas da jd mcmni. so . ayat aku akan berubah mcm ni. KAU PUN 'PENAH' JADI MBE AKU. jiran , klu kau mcmni seumo hidup kau, sentiasa salah sangka kat orang lain susah hidup kau nnt. bukan nk doa ke ape aku cume ckp sbelum tlambat.sory la tp sumpah entry aku tu utk org yg sedang betul2 talam dgn aku skrg. dan. xperlu nk hide wall kau dari kami utk buat dose jgk. mmg. mmg same kami dan kau. due kali enam je. mmg same. masing2 suke buat hal. KAU PUN SAME. so . dah. bye, dan. aku tak baik. aku jahat. hobi aku ngumpat org. kalau korang balas ape aku buat maksodnye korang pun same ngn aku. haha. so long girlfriend. eh jap. NASIB BAIK EMI TAK AJAK KAU G GENTING. hahah

aku rindu kat kawan2 aku amira raimi nad dn khabibah. tp khabibah xde so xbest sgt. but still aku tak sangke kawan2 aku rock macamni! hahhahh.comel do korang. aku pun xfaham la knp org tu nk terasa sgt.

ok kemarin ada makan sikit kat ruma aku. baka2 ikan n sebagainye. since ruma aku dah ade grill utk aktivti bbq tu mmg rajin la kami baka2. so yaya pun balik. bawak laki die. ezat. so ptg tu kan ade g uma lin tgk ngangkung. mlm tu nk baka2. so ezat pun tido ruma kami. esoknye kami ke low yat belikan yaya hp. sumpah comel. baby pink. sony vivaz. full tacscreen. wifi ape sume adelah. 8 gb sekali bagi. RM730. haa melampau kan? so kpd sesiapa yg nak beli hp tu usha2 la sony vivazz ni. berbaloi baloi

ok test computer utk nk amek lesen L aku lulus Alhamduliilah. rabu ni g practical.



ok so aku ngn jimy skrg dah oke sgt sgt. sgt. we decided to change things. macam. sebelum tido masing2 kene story ape jd harini dr pagi smpai mlm.atas katil dlm slimut. dan. byk lg. Alhamdulillah semue dah stabil.
i love yu. so much. b mmg rock. rock n roll. <3

 kpd followers. mmg aku sukeeee cerite pasal b aku niiii so dah menyampah jgn la bace kak oiiiiiiii


p/s - aku tak matang sbb aku baru 17 tahun. dan. we hve so many other times to be matured. so now. i am enjoying myself being immature. dan utk kau , nak aku translate ke? dan. rahsie besar? haha. mulut longkang x longkang try la cakap ape rahsie besa tu sbb semueeee org dah tawuuuuu. haha. try la fitnah org , tgk sape yg akn dibenci ramai. 18567879 vs 2 prempuan 'SUCI'


dan lagi sorang ni, sory laki kau suke aku. kalau aku ni macam ape yg korang cakap mesti aku tackle laki kau tu dulu sbb mmg dulu die begitu lovey dovey ngn aku.tp aku reject die sbb die bukan taste aku dan semueee org keco kau bertepok sebelah tangan. haha kasihan.


haa see aku menang punye ! kikikikiki



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !