✰ gedebom ✰
written on Monday, January 17, 2011 @12:29 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok hai hai semua lama x update blog ni.ok mane lagi yg aku tak cerite kat korang.haa ritu g kursus memandu kt segambut yg 8 jam tu.ok la semue.penceramah die kelaka dn menyakitkan hati kadang kadang.instructor aku nama die pakcik majid.comel jugak la dia.so luse nnt aku ada computer test.macam tak percaya aku dah baca dah buku yg dibagi free tu sbb dah xde bende lain nak buat kat rumah.wish me luck!

ok so dah apply kerja melambak lambak perfection je call dtg interview.yang lain habuk pun tarak.so aku pun dah mule nak give up since jimy pun mmg xberape nak setuju aku kerja sbb die ckp nnt aku lembik mcm ayam la ape la sbb kerja lama lama.since die pun bulan depan dah nak resign kat fos tu meh aku borong semue baju hotstuff kt fos tu dlu.hihi. lepas raye cini baru die resign sbb mase raye cine dapat triple payment kan.so lepas raye cine. die ada seminggu hold sblum start kerja baru kat samsung.so kepade raimi amirah nadrah and the gang klu korang bace ni ok ke g genting dlm minggu lepas raye cine? asalkn bile budak dah start sekola la and bile jimy da dpt gaji. oke?

dan aku bagi buku rujukan aku semue kat aimi. aimi tu adik fariq.tapi belum bg lg.aku pun xde kredit.

ok tuje kot.

➾ 4 thoughts || dear stalkers ,shout here !