✰ haha SUCKER ! ✰
written on Saturday, January 22, 2011 @2:22 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3





ok first of all entry aku sebelum ni yg bertajuk FAKE tidak ditujukan kepada sesiapa yang bersekolah di SMK RAJA ABDULLAH. kesimpulannya DONT JUMP INTO CONCLUSIONS IKUT SUKA HATI MAK NENEK KAU. hahah peace :)

ok pagi ni macam macam bende berlaku kat rumah ni.perkara yang kelaka. ramai pulak org cepat terasa di persekitaran aku. haha. MY SISTERS ARE NOT AN ANGEL. SO AM I. haha tutop cerite

sekarang kat rumah lin tga gune wimax die yg begitu cepat nk dibandingkn dgn broadband aku tuh. ada ezat yaya ira mak.lin ada order crite ngangkung kat astro so aku pun bawak la laptop tersayang utk berkampung di rumah mereka. makan2 sikit tadi dah borong semue nugget fries utk digoreng sekarang

semalam pegi dating dgn my baby. tgk 3d crite jepun,sumpah tak best so korang jgn tgk k. tapi best sbb kteowg buat hal sendri borak2 gelak kn cerite tu dan usha cine kat depan tu. dlm wayang besa tu cume ada 7 org. mmg best la even tga tgk crite hantu tp sumpah tak takot.

ok esok pagi nak g low yat yaya nak beli hp sony vivaz. ira pulak dah bising nk beli hp jugak, jimy pun sama, mmg ramai org nk bli hp sekarang. corby pro aku masih dlm keadaan baik. alhamdulillah

ok ada jerawat baru kat hidung,sakit gile tak agak. oxy oxy come to mummy !

ok ni yg tga berlaku sekarang



ok jimytga luch so aku nak bermanja dgn dia bye!

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !