✰ harapan dan kekangan ✰
written on Monday, January 17, 2011 @8:22 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


life is bloody complicated



ok dah isi UPU.lepas dpt result SPM boleh kemaskini lagi. pergh fikir pasal result spm.makkk takotttt. result spm. tula penentu kerjaya smpai mati.UPSR PMR tu semue tak penting. bile dah habis sekolah ape sepupu korang tny? ape makcik korang tny? ape org interview kerja semue tny? masa temuduga nak scholarship ape semue bdasarkan result spm.klu dapat makcik or sepupu yg besar kepala dan show off serta busy body lg la susah.klu dpt kawan kawan mak ayah yg prihatin terhadap result anak kawan mereka xkn nk bg result pmr?tak. semua tak. org tny semua pasal result SPM. skrg kau berani la cakap kat aku result spm x penting meh aku tampa muke kau 15 kali.

nak decide cos ape mase isi upu tu. mmg susah dan memerlukan ketabahan seorang remaja yg selama ni dikongkong ibu bapa.korang kene ingat,bende ni berkaitan dengan future korang bukan future ibu bapak korang.even dorg suke pakse paksse point dorg senanye adlh. dorg tak nak anak dorg buat kerja dan belajar bnd yg x profesional dan susah nk dpt kerja. dorg nak anak dorg ada kerja tetap yg kalau dibuang kerja pun boleh idop. contoh mcm doktor. boleh bukak klinik sendri. sendiri je.so aku pun pilih bnd yg berkaitan dgn ape yg aku belaja selama 2 tahun kt skola.berkaitan sc stream la. ni ha aku pilih .tupun bantai je sbb taktawu lg ape nk jd nanti.belum ade vision.so lepas dpt result spm march nnt aku nk kemaskini lagi berdasarkn kemampuan aku.aku harap. aku dpt straight A.xkesa A minus A atau A+. klu x dpt stret pun aku bersyukur. sbb trial aku result mmg hancur lebur. dan satu je aku yakin. aku yakin, result spm aku better yg amat sgt dr trial. amin semoga Allah tolong aku.

& jimy ckp td kene resign 20 feb. so tunde lah pulak genting sunway berbagai. but however dia akan hold kerja seminggu.klu sekolah ada minggu membaca ke minggu bahasa melayu ke minggu perpustakaan ke. tapi yang ini. "minggu kite" so minggu tersebut jimy akn off. dan kami telah plan. hari pertama - sunway pyramid main ice skating dan beli boot aku. hari kedue - times square beli baju aku dan seluar jimy. hari ketige - one utama nak jalan jalan dan shopping sikit dan makan makan serta kalau sampai pergila kat ikea tengok rumah kami lepas kawen nanti. cehh yo yo je. haha hari keempat iaitu hari khamis - genting ! main makan amik gmba dan balik. semue akan dilangsungkn pada bulan februari insyaAllah.



lin cakap ada kawan dia boleh nampak 'benda' tu. so haritu tgk tv. ada david blaine. magician tu. kawan die ckp. stiap kali david blaine tu wat magik. ade jin sblah die. kwn lin tu nmpk la point nye.eee gerun je.

dan AKU BENCI PENGKID YANG GUNE COACH WANITA. HAIH TETIBE KAU MENGAKU PEREMPUAN PULAK YE KAK?siap g toilet bukak bekung prepare nak naik ktm. hahah sungguh lucu.bende yg lilit badan bg nmpk takde boobs or takde perut buncit tu bekung ke bengkung? enta la aku tak konfem pulak.


p/s - jimy cepat pulang i miss yu. badly.


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !