✰ kau tak cantik dalaman ✰
written on Friday, January 28, 2011 @11:24 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

salam bloggie!
sayang sory tak dapat dating harini sebab kite kene balik kampung. so harini b kene date ngn kaer utk potong rmbut b and cr barang kn. sory sayang. ok ni hadiah kte utk b.pensel tu pensel b bg kite pinjam sampai lepas spm lupe nk pulangkn.hihihi.novel tu kite tga bace skrg.best best.nnt dah abis kite bg b pinjam oghe? lebiumomel <3<3

ok so harini amat memenatkn since sepupu aku nikah petang tadi lepas semayang jumaat.pagi pagi aku bangun pukul 9 pagi. awal tuuuuu. haha ok then siap2 gerak pukul 11 kot. smpai sane buat kerja and bla bla bla. ok haritu kan pegi ceramah pra L tu.so tengah tggu pakcik majid tersayang call.so lepas ni boleh teros blaja blaja smpai lulus dan boleh jalan2 naik innova ayah! hahah. korang dapat lesen mst bawak kereta kecik dulu kan. viva ke myvi ke saga ke. aku teros dpt innova amik kau. haha tupun sbb semue kerete bz sejak kbelakangan ni.

ok then pasal hal jiran2 tu aku dah malas nk layan. emi mira sume pun. sbb kalau lagi dilayan lagi ketare ketidakmatangannye kan.cubelah matang dan bukak mate kau tu yg from the first place i wasn't talking about you at all.aku tak perlu translate bnd ni sbb aku rase kau pandai kan? ok. bye. aku@kami tak perlu ada kawan mcm kau punn. ni muke aku utk kau. ikhlas.


cantik kan awek jimy ni?

ok haritu aku beli baju cotton kat pasa malam n skrg  tga dijahit oleh kak atie kt jalan kuching ni haa. comel gila yang pink tu aku boleh mati tgk lame lame.

ok haritu aku bosan so korek2 kotak pink tepi katil. terjumpe bende2 ni yg buat aku jalan ke memory lane sekejap.


haha aku sengaja rotate bg kau tak nmpk dgn clear yg tu. ok mase darjah 5 aku pena jadi model untuk majalah bintang kecil utk keluaran 1 mac 2005.entah mcm mane. rezeki aku la mase tu kan.and belah kanan tu adelah first laptop aku. tak silap aku bnd tu mahal kot dlm 200 rggt mcmtu. hadiah birthday aku mase darjah  berape tah. saaaayang ayah <3<3


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !