✰ kelakar la awak ni ✰
written on Wednesday, January 5, 2011 @1:58 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3




kalau anda dah matang sangat dah tak berjiwa riang macam aku ni
takpayah la bace blog aku ni
xpayah la nak komen2 mane2 tmpt yg ade muke aku
org cakap gurau gurau pun nak amek serious
kau pike blog kau tu best sgt ke bace?
dala amek gmba tak reti senyum
annoying gile
aku harap kau selesaikan semue hal kau ni cepat2
supaye kau bole stay jaoh jaoh dr sini
btw
umur je dah 20 tahun ++
still xde tggjwb
kalau xready nk dipertangungjawabkn
xpayah amek risiko
klu kau ade sifat x responsible mcmni
sebenanye kau menyusahkn semue org
ape yg kau tawu?
keluarrr have funnnn datinggggg
kalau boleh bawak bantal tilam sekali mase kau keluar tu
supaye takpayah balik rumah kau 
kesian family kau yg kene tanggung ape semue bnd yg kau abaikan tu
kau ddok rumah pun buat ape?
utk tido dan dpt makan free
tuje kau tawu
kan?
hahahah kau mmg lucu

ikhlas dari 





➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !