✰ rezeki ada di mana mana ✰
written on Wednesday, January 5, 2011 @11:38 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok baru dapat panggilan telefon daripada sharon @ perfection
she asked me to dress formally on tuesday as i get to be interviewed by MR CHRISTOPHER
he soon will be my manager 
I HOPE :DD
ok since dah dpt peluang macamni kita sbgai manusia biasa tidak boleh sia sia kannya
so i was thinking
i really want this job 
but i really want to have a license
ok then klu dah mcmni bile pulak aku nak ada driving classes
ok so bnd ni first issue yg aku nak bangkitkan kat sir nnt
dan how's the payment
maybe jugak aku boleh bodek die utk bagi aku transport
nak aku baya per month pun i dont care since perfection ada sendri punye van putih
sbb malas jugak rasenye nak tggu bas stiap hari
klu nak tggu bole aje
but then lama lama mesti muak
dengan warga asing yg akan usha aku mcm taik nnt
so i really hope boleh dpt trsnport company nnt
aminnn

wuuhuuuu excited gilaaaa

xoxo



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !