✰ skype ✰
written on Saturday, January 8, 2011 @3:06 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3




thank you skype
semalam was the last day of making free calls and texts to my baby
selama 7 days we talked and talked and laughed and slept together
i usually tidur lmbt dan dia evryday pun tido dlm pukol 1 
so malam malam i asked him to pick up and sleep on call
so tht when im sleepy i will hang up
i like to hear him snoring
it let me feel like he's near around me
i syg u jimy
<3<3<3

----------------------------

today sepatutnya pergi register nak amek license kereta
mummy said so last night
but then i woke up just now at 1 pm
and mak & ayah ada class 
so i have no idea sama ada jadi ke tak harini
gahhh bosan la dok umah mcm ni xde apa apa event

-----------------------------

i dont really know why jimy didnt wake me up pagi tadi
selalunya dia kejot masa die otw pegi kerja
he texted me with the gudmorning kisses and the lovey dovey wordss
nvm i will be waiting for him to hve his break
semalam pegi fos tempat kerja dia
ingat nak kenal dgn kawan dia semue
but then dia malu sgt
so dpt kenal dlm 2 3 orang je
one of his girl friend cakap
'weh jimmy takpayah la dtg fos ni buat malu je'
so aku pun fikir
whts the problem
jimy macam nk promote la kedai dia kat gf dia sendri 
thats not a wrong thing to do okay?

----------------------------------

ok ibu jari kanan aku stll bengkak dan x boleh digunakan sgt
nak type hp pun sakit gila
nk type kat sini pun tanpa guna ibu jari kanan
can you even imagine this situation?
memang best

-----------------------------

okay tak sabar utk semua event next week
wish me luck utk nak amek lesen dan segala test
serta interview on tuesday di perfection


xoxoxoxo












➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !