✰ ayam belanda ✰
written on Tuesday, February 1, 2011 @12:14 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

helo bloggie. ok dah laaaame rasenye aku x update blog ni. haha. skrg broadband baru boleh guna. dan bile dah lame x on aku dah xtawu nk crita apa kt korang.ok haritu nida kawen.3 hari berturut aku kt kampung. dan dan lak mase hari kawen betol2 hujan x stop dari pagi sebaik x banjir. punye la best aku angkat goody bag utk diberi kpd org kehulu kehilir. last2 aku menggigil kesejukan.make up caer. mate lebam sbb mlm td tido pukol 3.baju basah kuyup. myesal aku bercantik cantik sebelum sampai kat kg pg tu sbb pkol 1 je aku dah basah kuyup. haha. tp best. gelak ketawa. sakit hati bila ada 2 perempuan gemuk gune payung jalan kat depan, aku kat blakang ni ha xde payung tga agkt beg plastik goody bag. dorg jalan depan aku terkedek2.sakit hati jugak bila ada makcik yg cakap kita x buat kerja. tp bialah dorg.dorg xtawu pun kan.


pelamin



sepupu





ni hp sepupu aku , ayu. nokia c3. comel kan?


ok so semalam pacik majid dtg ruma pukol 8 pg utk amik keputusan computer test ritu. aku pun tekejut lg blur2 ayam sbb tga tido lg.sebaik mak aku yg baik hati ni die yg g klua bg kt pacik.so hari sabtu pagi lepas jimy dah dapat gaji. dia blanja marrybrown.hahahah sumpah xsedap ape yg aku makan tu. lepastu dia nk klua pi shopping baju n slua.dan dan masa dia off dua hari aku pulak ada majlis perkahwinan berbagai kt kampung so xdpt teman die lagi :( but takpelah dia resign minggu depan.lepas die resign tu kteorg boleh klua stiap hari tanpe halangan insaAllah.


ok so korang denga x masalah kat mesir skrg? haa lege rasenye bile ira dah stop blaja sane awal2 lagi. haa dlu mase sepatotnye ira g indon, die x jd sbb ape tah.xlame kmudian ade gempa bumi kat tmpt ira nk g tu. skrg bile ira da stop blaja kt mesir. ttbe skrg kat area tmpt ira tu dah terok. org bunuh2 kene rogol kedai tutup bom sana bom sini.bayangkan kalau ira still kat sana? nk balik mcm mane kat airport pun dah kene bom? moga moga pelajar msia di sana selamat. aminn. even kat sana ade yg dah meninggal kene tembak n kene rogol. hehh. 

ok till then 




➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !