✰ CH :) ✰
written on Sunday, February 20, 2011 @9:36 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

helo bloggie

the previous week aku dah tertanya2 boleh ke dapat cuti sabtu ahad utk ikut family pergi cameron. last2 aku mmberanikan diri tny connie aka supervisor aku tu,last2 die angguk. namun beberape budak di tempat kerja tidak puas hari kenape aku dapat cuti begitu senang sedangkn di jadual kerja terang2 tulis NO OFF DAY ON SUNDAY AND SATURDAY. haha

esoknya bangun pagi pkol 9 ira kejot suruh packing.siap semua ayah n mak balik dari kelas bhse arab je kami gerak.pkol 5 ptg mcmtu baru sampai.

kami menginap di rumah persekutuan. mcm banglo ada 3 bilik 2 tingkat. besa gile.so aku n mazin ira yaya cop bilik atas iaitu master bedroom.bapak besa dn cantik.nk tengok pergi kt album cameron aku kt fb tu.

malam tu pergi pasar malam kt brinchang.best. beli topi n baju n makanan.malam tu dinner ramai2 n berteka teki mcm gile semua gelak gelak.pastu pkol 10 tgk cerekarama sudu garpu pemende tah. sambil tu ada la beranikan diri menjejakkn kaki ke balcony banglo tu nk rasa sejuk kt lua. SUMPAH SEJUK GILA BABI LAGI LAGI BILA ANGIN TIUP BYK2.mlm tu aku tido pkol 12 lebih.
bangun pagi pkol 8.gosok gigi semua turun bawah makan sandwich lin buat.ajak yaya klua rumah.bwk ryan.masa klua tu pakai selua tido ape sume.ttbe ryan terbersin.aku ternampak sesuatu yg menarik.ASAP KELUAR DR MULUT RYAN.lalu aku dn yaya menjerit mcm bodoh.aku pun kerap kali menghembus nafas kuat2 supaya yaya dpt capture video asap dr mulut aku tapi tak nampak sbb camera yaya x canggih even 8 megapixel.tengah hari tu kami bersiap2 dan melawat strawberry park di sebelah tempat penginapan kami ni.amik gmba sakan.

lepastu balik semula ke banglo yg ada wifi ni masukkn semua beg dlm kereta.dah siap semua kami pun melawat ladang teh. amik gmba lagi.serta minum teh kt sana.sejuk tak agak la kt atas tu kan.mmg atas gunung gile gile.lepastu balik.abis cerita.

next location , bandung indonesia. on 16 april. yea yea tak sabar !

p/s-aku dah unfriend mereka. tanpe aku dan emi serta geng kami,semua pun akn berjalan dgn normal dan lancar. tak perlu ungkit yg dah jadi tak perlu jadi org tak kenang budi tak perlu tak perlu tak perlu.CERITA DAH HABIS, DAH ENDING, SO BAIK KAU DIAM.bye
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !