✰ lesen L ✰
written on Sunday, February 6, 2011 @11:02 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

tadi aku belaja bwk kereta.dari rumah cikgu tu bwk n aja sikit dlm krete.sampai kt pusat latihan memandu kat sri sinar tu aku yg bawak. ok la awal2 mst la blur2 ayam kan.lepas da 4 kali round dlm tmpt tu. cikgu tu suruh aku bwk kt jln raya. aku pun ckp 'OK!' mase tu aku tak tawu la aku nervous ke aku hepi ke ape. tp oke la aku bwk. ade la dlm 5 kali enjin mati sbb masalah kaki aku dgn klac tu. hahah. dr sri sinar aku bwk kreta sampai area rumah ni. cikgu tu suruh aku pusing. dr restoran mawar smpai kok doh smpai corner rumah amir smpai depan 7eleven ade jugak naik bukit bapak pny tinggi kat sebelah hotel crystal crown tu.esok aku belaja lagi.belah petang.dsbbkn aku tadi drive belah ptg.aku tak dpt reply mcg mimi.even bunyi mcg n vibrate kt poket jeans aku ni memaksa aku reply tp mane boleh kan. so. bile aku dah habis drive.jimy dh masok kerja. sedih tak? sikit.selasa aku nk cr kerja lg.n lunch dgn jimy. taktawu la free ke x selase.sbb klu boleh aku nk dpt lesen P cepat2.supaye by march aku dah boleh kerja tnpe fikir hal lain.first time pegang stereng tadi aku mcm 'eh bia betol kerete ni berjalan aku yg control?' haha. slame aku hidup aku ade driver. aku perhati je kaki dorg semue mse drive. skrg. tu hal aku.aku kene biasekn dri.bwk kerete ni senang je. lame2 bnd ni jadi simple. skrg je mcm complicated sgt. bermimpi2 lah aku dgn klac minyak brek semue.excited pulak aku kt sni.nnt dah boleh drive.boleh la aku pegi jog.dgn emi.g date dgn jimy.naik innova pun bantai lah.klu ayah xnk cah bwk innova ayah belikan lah cah kereta baru.haaa.oklah.nk tido dgn jimy.bye semua.
➾ 2 thoughts || dear stalkers ,shout here !