✰ miss t midvalley ✰
written on Tuesday, February 15, 2011 @9:17 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok harini aku kerja noon.jimy nk dtg brem jpg so kami pergi ktm naik cab sama2.sejak aku start kerja aku tak myempat nk online.haha.sbb kalau boleh setiap hari aku nk full sbb aku start lmbt bulan ni jadi gaji yg aku boleh dpt dlm 800 shj bulan ni.kt tempat kerja aku tu best la.pink habis.byk cermin.hiasan sume comel gile.aku ada kawan baru. yg rapat ngn aku dila n ika. ade lg due org putri n diana ni baik la ngn aku jugak.yg baik pulak dorg panggil aku barbie & rihanna kt tmpt kerja. haha kembang bontot

ni aku. setiap hari aku main pilih aksesori ape aku nk pakai dn sebelum balik aku pulang kn bnd tu ke tempat asal.best kn?

ni ika.die kerja permanent.dia baik ngn aku.die yg suruh supervisor aku bg aku kerja.die comel.die baik.kdang2 lawak die busuk.suke rambut die.


ni dila. wlaupun die klihatan agak busuk.tindik hidung lah kale rambut lah,asalkn die baik ngn aku aku pun baik lah seribu kali dgn die even die degil nk mampos dn bising.haha.korang tgk care die amik gmba pun korang dah tawu die gedik cne en? ahhahahha sory dila aku mmg suke main taik ngn kau. & aku dgn die sebaye.even aku lagi mude tp die pun lepasan spm lah.


supervisor aku name dia connie.die pengkid.tp die baik la ngn aku.ritu gf die dtg sini.masa valentine connie belikan gf die handbag mahal serta bunga.bunga tu die beli aku yg gubah.aku kn kreatif.hahahha.secara keseluruhan aku gembire dpt diterime sbb mmg rezki aku nk kerja sini.ramai aje org mintak kerja sini tapi aku je dpt sbb staf sbelum ni teruk sikit die teros kene buang.

ok lah bai.nk siap.

xoxo
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !