✰ nak belaja lion dance boleh? ✰
written on Thursday, February 3, 2011 @9:16 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


i prefer my hair to be wavy this way. but it would be nice if it is longerrr thn this. right?


ok so harini was quite uninteresting as usual but then tomorrow plan nk pegi mid jenguk mimi and kbah. but then nnt ira dgn kawan dia dan aku sorang? haha kuang ajo tol. entah ape la aku nk buat esok sorang2.nk cr kerja untuk march tak awal sgt ke?lantakla sorang pun sorang la asalkn dpt tgk mimi.

ok tadi g jusco kepong beli something. esok mummy offered me RM100 to go shopping. yiahuu ! but then i want to spend just around RM50 to buy some cute tops. dan tadi dah bagi buku rujukan longman chemist and fz kepada aimi. aimi adik fariq. dia comel. suka tgk pipi die tembam mcm gile. nk tgk?


ok la nk tgk surga untukmu kat oasis. btw sape nk tgk hantu kak limah boleh dtg rumah aku. mak da order kat astro first ni haa. :)
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !