✰ esok hari bersejarah ✰
written on Tuesday, March 22, 2011 @4:17 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

selamat pagi. haha. last night i slept at 5 am chatting with the boys.i just woke up now and its 4 pm. tupun my buddy, marfaza hafeez yusri a.k.a aca call call aku dlm pukul 2 suruh aku bgn.bila dia call aku pun amik fon dn selitkn bawah bantal supaya boleh mengurangkn bunyi. haha kesian aca.bila aku bgn aku text dia ckp 'aca' then mula lah dia bising mcm nenek tny aku dh mnd ke dh lunch ke dah on fb ke.kalah mak aku.ryan pun dah pukul2 aku sebut nama aku 'aca aca' bberapa kali suruh aku bgn. ok aku pun tak tahu knp nama aku ngn aca mcm nk same. baby betul aca tiru nama aku. haha.
------
esok result spm kelua.nk tawu aku rasa mcmne? aku cool. haha. sbb aku tak de memasang harapan yg tggi kt result aku even aku tawu ayah mak dn family2 mmg letak high hope kt aku supaya dpt stret. ape yg aku tawu masa spm ritu aku dh wat ape yg aku mmpu. klu xdpt jgk,nk wat cenen dh xboleh ubah da.btw ayah ckp nk ikut aku amik result.wth? haha. mana boleh bia lah aku tawu dlu result mcm mana klu ok then i'll stay and cry klu tak ok i'll cry and i'll walk back home as fast as i can so thth takde sapa akn tny lg pasal result aku. get it?
------
esok zahid pergi eiffel tower. bapak kurang aja budak tu. haha.harini dia keluar lagi. nanti bila dia balik dia call ah tu. kot. dah lama xde nama die dkt screen hp aku.nama aca je salu.haha.siooot. zahid balik m'sia bulan 5. lama kan?
------
Ya Allah ya tuhanku,berilah aku kekuatan dn ketabahan utk menempuh sgale dugaanMu. permudahknlah urusan pd hari esok.murahknlah rezki hambaMu ini Ya Allah. murahkn rezeki rakan sebaya ku yg lain.hanya kepadaMu aku berserah. aminyarabbalamin.

<3<3
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !