✰ fun facts ✰
written on Sunday, March 20, 2011 @9:38 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

since semua dh fall apart and aku dah getting better day by day, aku dah nampak solid reasons knp Dia pisahkn aku dgn J. banyak gila sebabnya yg aku baru nmpk sejak kebelakangan ni. haha. Alhamdulillah Dia bagi petunjuk kt aku. ok dah xnk crite pape buang current je. :')

----------------




aku ada baaaanyak kawan. sejak due menjak ni i slept at 5 am. ditemani rakan rakan yg mulut macam
longkang.setiap hari chat dgn dorg. haha.dorg byk tlg aku move on since break up dulu. ada jgk bnd yg aku nk korang baca. tntg kebodohan seseorang dan ego lelaki.nah

http://www.facebook.com/zahidazman/posts/210427625634015

-------------

rindu mereka gila babi :'(

------

ni kawan aku meh promote sikit
mohd zahid azman
paling rapat nih 
:')


yg lain ;
aca , fit , aqil , shah , apis , ija , shea , dyla & ...
(ada byk lagii xkn aku nk promote semua orang.hahaha)

ya Allah sumpah aku ckp bebudak ni mmg gile.dorg mcm.bila kau down, apa yg dorg ckp akn buat kau gelak mcm hantu. bestfriend dgn mereka. :)

-------------

p/s- hidup aku semakin stabil skrg even ada je org yg doakan aku cepat mati lah, doakan aku sengsara lah ckp aku sial lah bodoh la player la perampas la what the hell a madda fakka lah n bla bla bla. kesah pulak lah aku en. org hot mmg ramai org dengki. hahahaha :)
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !