✰ grenade ✰
written on Wednesday, March 2, 2011 @8:35 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

helo blogie
aku dah deactivate fb.haha sbb aku sibuk bekerja n ade sumthing yg menyakitkan mata aku haritu so aku tros buat ape yg patot.ok ok xlame lagi aku activate balik ok kawan kawan?
ok memory card aku wat hal lagi.so minggu ni nk beli memory card baru ngn jimy kt loyat klu ksampaian sbb aku stll xtaw hari ape aku dpt off sbb bulan march ni aku tak tawu jadual lagi.bodoh btol la memory card ni taw

----------

tadi petang dah beli memory card baru. cerita mcm ni . pagi td aku drive kereta. dah happy sbb cikgu a.k.a abg ckp 'abg tgk dah power dah drive ni.konfiden sume ade' aku pun dah semangat berkobar2 nk test jpj yg ditunde 14 march ni. lupe plak MAYBE result spm klua haritu so nnt aku bilang sama abg.hahaha ee geli la abg2.
ok kemudian balik smpai rumah pkol 8.45 , lmbt sikit sbb aku pi bantai bwk krete jalan jaoh2 skit.smpai rumah aku pun tido dgn ryan. bgn2 da pkol 10.30. wyang yg dah plan nk tgk ngn jimy pkol 11.45. tp jimy x bgn2. aku pun extra pnat pg td tak tawu knp.jadi aku pun tido n anta mcg kt jimy ' patot nye b dah kene gerak skrg' aku pun tido. zzzz. tibe2 10.45 die mcg ckp 'dah dlm tren' aku pun kelam kabut mcm ayam gi sarung baju ape yg aku nmpk depan mata. sempat pakai eyeliner je.rmbut pun mcm buruk je rini.haha.
jimy dh sampai die g beri dulu kt brem. aku pun dah siap dn jerit spt biasa 'makkkkk cah nk keluaaaa babaiiiii' mak pun bg la aku kad bank die utk aku blanje harini. mak pun stret tny mane jimy. aku pun ckp jimy otw sini padahal jimy tga berak so die lmbt sikit.ahahha. smpai2 tros beli tiket dn tgk wayang cerite drive angry. ceritu tu sumpah ganas gile babi. kpale tcabot tgn putus semue die tnjuk. clear dn nmpk real. mmg best.pastu setiap kali tgk wyang kt sini mst ada abg gemuk yg salu usha kteorg.dorg egt kteorg nk buat wayang sendri gaknye. or nk wat ape2 jenayah dlm wayang tu. mase dh abis cerite jimy jalan lmbt aku jalan klua wayang laju sbb sejuk.aku lalu sebelah gemuk td,boleh plak gemuk tu bantai suit aku depan muke aku dekat ngn tlinge aku. badot betol gemuk tu.
lupe nk crite.mase kt cameron aku ade belikan jimy tshirt and keychain couple tu.keychain tu bentuk love ang both sides ada tulis i love you.sebelah kale merah n lg sebelah kale biru.comel! die dh gantung kt beg baru die.n aku pny dh gntung jgk kt beg aku.
lepastu jimy yg tgh kaye ni bru dapat gaji ajak aku mkn subway la ape la aku pun mcm erghhhh gaji aku lame lg... :( tu pun 770 rggt je. lepastu abis tgk wayang belikan ryan jelly dgn biskut gule dn twisties utk aku.abg yg btugas simpan beg kt giant tu kacau aku tny2 beli utk sape nk lunch ke ape la mcm papetah pakcik tu.lepas hanta barang kt rumah, tros tggu teksi kt depan sekolah. denga la riuh rendah sekolah.rindu pulak.
dh smpai ktm segambut kami amik gmbar


smpai kl sentral jimy blanja mkn mcd. die beli yg mahal tu ade due lapis ayam n aku punye selapis je. tp aku mkn die punye setengah gak la.haha kasihan. lepas tu gerak monorel. n loyat. die belikan memory card. 25 rggt je 2 gb. balik tu. tros tggu monorel. amik gmba lg.mase ni dah panas gile babi. rmbut dah serabut je n muke dh busuk.ni bukti.

stll suke berkepit bwh tiak b yg masam mcm tengik tu


balik tu die belanja aku mcflurry. sedap.manis sgt.amik gmba lg.hahah mst korang bosan tgk muke kteorg kn. lantak la ni kan blog aku.
ok lepastu tggu ktm tu cepat pulak smpai. balik awal sbb xnk tserempak ngn org balik keje.

p/s-thank you so much baby. thts why i love you more and more and even more especially when i figured your maybank card pin id. and the number is so familiar for us. i loike ! 


----------


aku nk resign bulan ni sbb since aku masok keje situ dr bulan lepas aku jadi part time sejam 5 rggt so aku bantai semue full stiap hari.dlm mase 2 minggu aku dpt 700+. klu aku keje sebulan cube darab 2. haha. so mr leong dh bising sbb aku merugikan die. jadi die nk semue staf di upgrade jadi permanent iaitu basic 850. murah sgt! xkn nk harap kt komisen n ot? wlaupun ot 6.50 sejam tp lebih murah dr gaji part time. skrg dah tak amik part time.klu amik pun keje sabtu ahad ye.tupun 5 jam sehari.mcm bodoh kn? aku egt nk resign sblum mazin kawen. iaitu 23 or 24 ribulan.boleh tolong2 sikit.kn. den aku malas nk cr keje baru cepat2 n malas nk keje kt isetan ke robinson ke sbb lepas mazin kawen, wan lak kawen den g indon den g uma ucu lin ajak, den ada byk education fair, xkn aku nk mintak cuti lebih2? klu aku cr keje lain pun xkn aku nk keje 2 minggu je? haa so baik stay SEKEJAP kt sini den aku blah la. dila nk resign minggu depan.tggl aku dgn putri n supervisor baru aku yg kuat mncarut n panggil org 'nok' dn slalu ckp rmbut die mcm cibai.die pun dpt keje kt gardens start 20 ribulan ni. btw hari kamis iaitu hari esok. kene kire stok kt kedai start pkol 10 mlm.last time wat kire stock ni putri ckp balik pkol 3 pagi. wtf? aku nk balik cene? mak amik? pkol 3? palotak kau.even manager nk hanta balik.rumah aku paling jaoh. xsemestinye die KONFEM nk hanta sampai depan paga. buatnye die hanta kat aku kt mane die rase 'dah dekat' cene? den balik pg2 bute esok pagi kene masok kedai pkol 10 pg. bapak bodoh kau egt aku robot? so aku pun plan klu die pakse balik lebih pkol 11 mlm aku suh mak dtg kedai n bwk aku balik. mintak mak marah manager n klu problem sangat,berhenti kerje je teros! kalau kau baya gaji aku 1.2k sebulan basic takpe gak ni takat gaji taik hidung nk suruh org keje mati matian. blah la.


xoxo
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !