✰ blackberry vs iphone vs vaio vs dslr vs ape2jebarangyanganaktansripakai ✰
written on Tuesday, April 12, 2011 @4:07 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

blackberry. iphone. sape taknak? sape yg ckp taknak tu mmg penipu antarabangsa dunie akhirat betul. tapiiiiiiiiiiiiii. klu tak mampu buat cara tak mampu. aku pun tak mampu. tapi aku nak. tapi aku tak mampu. conclusion,tggu lah kerja tetap nnt.lg 4 5 tahun. dpt lah sebijik. nk dijadikan cerite. ramai pulak mbe aku skrg pakai bb ni ha. mmg la jeles.bnd tu high maintenance mahal lg smart la cover2 die pun comel. iphone lagi lah xpayah ckp en. buat org yang tak mampu , tak perlu lah set goal anda utk beli bnd2 mcmni sbb drpd kumpul duit beli bnd ni baik korg kumpul duit utk belajar nnt. sbb bb iphone ni sbenanya mcm trend. sape pakai je org tu tros di upgrade jadi hotstuff spicy crispy kfc semua tu. lagi2 bila budak2 baye aku ni ha kn. pakai bnd2 mahal mcmtu. whoaaaaa kire ada standard la kan.dah rezki dia,dia mampu.pike dulu kite ni mampu ke tak.klu tak buat care tak.klu betul2 lah korang nak sgt tp tak mampu. boleh je beli. tp bukan skrg la.one day la kan. one day one day.

klu aku pulak,perkataan mampu tak mampu ni bg aku lain. klu aku beli bb tu. klu mampu, klu bb tu hilang, aku boleh ganti balik dgn bb jugak or hp lain. klu aku tak mmpu, klu bb hilang aku dh tak mampu nk beli apa2. tu kire tak mampu. klu kite beli satu brang dgn harge yg kite tak mampu bayar double,means kita tak mampu lah tu. korang klu tak faham ape aku ckp ni buat2 jela faham ok?ok mcm. kita beli bb 1300. dlm akaun kita atleast ada lg 1000 tggl. tu baru mampu sbb dah kire loaded lah tu kn.klu beli bb 1300 dlm bank ada 10 rggt je mmg tak mampu namenye. hati pun xsedap je. tp tu bg pandangan aku la kan.

cukuplah ada hp yg boleh sms dan call org tersayang.org loaded tak smestinye bahagia.org ada bb tak smestinye gelak ketawa smpai mati sbb happy sgt. org pakai iphone tak smestinye rezki dia lebihh,nikmat mencurah lebih dr kte. ada sbb knp aku xpakai bb knp aku x mmpu. ada sbb knp korang tak mmpu jgk.mgkn klu korang mmpu korg akn jadi riak takbur bongkak? drpd dose bertambah2 baik korg stay mcm life korg skrg n bersyukur lah ape saje yg ada.


Alhamdulilllahhh
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !