✰ i'm doing gooooood ✰
written on Monday, April 11, 2011 @12:46 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


okay first of all, at last! page ni dh hilang post pasal mr J. haha. dah lama rupenye aku hidup membujang ni. ceh.ok what the hell lah aku ni kn. meh nk cite sikit. i was not in KL for couple of days. pergi melawat ucu di batu gajah. it was funnnn. dduk rumah ucu perut mmg tak pernah kosong. gemuk lah aku klu hidup kt sana hari2.
dah lama aku tidak berada di KL bermakna dh lama jugak aku x online sbb wimax xde. klu bawak wimax pun mst line xde. lampu merah kelip2 pun apa guna. i was trying to online thru fon but sure kene bayar skit lah kn. siap mintak kredit kt aca lagi. dpt online pun skejap je sbb krdt xckop dn line slow babi gila.babi pun xgila mcm ni la haih =.=
tapi sempat la jugak usha profile sndri. ada lah muka encik ZA hanta post kt wall aku. and i was like ouch berbunga bunga lah hati ini. haha. tapii malam ni aku online die xde pula. ok maybe esok aku xde. rilek cah! kene biasekan diri nnt aku fly 4 hari minggu depan mmg la lg xley online. sumpah rindu kau wei! :')
ok tadi usha video2 justin biber kt youtube ni ha.mak ai hensem pulak laki ni aku tgk lame2. hahah. aku dh post byk video die kt facebook aku. g ah tgk. hahah. comel gila masa dia jumpe budak kecik cody yg menangis2 sbb minat sgt kt si bibir ni. awwww so suiiittt
okay tomorrow nk teman ira pi beli sony mp4 kt lowyat. so aku gerak sorang smpai kl sntral. nnt boleh singgah ts,romp nk beli jeans. hehe. semua dh beli lebih. nk kne beli panties bra ape sume lebih. haha. travel tah habis aku minggu ni rasa mcm xckop pakaian dalam =.=
tak sabaaaaaaaaa nk fly last time aku naik flight masa aku xreti kire 1 sampai 50 ok. kau bayangkn lah brape lama dh tu
ok since bulan 4 dh nk habis. aku pun begitulah excited nk tunggu kawan aku balik dari paris iaitu cik abg ZA.okay dh plan nk pergi genting dgn dia nk pergi zoo nk pergi mana2 yg boleh pergi yg slame ni aku nk pergi tp x kesampaian,yelah skrg ni nk ajak mbe skola klua pun punye lah payah nk kene wat appointment mcm nk klua dgn justin bieber. sorg kt trengganu sorg kt tg malim sorg kt rumah xnk keluar sorg sentiasa bg alasan bodoh. malas aku nk plan dgn korg dah. ergh. -.-
kemudian aku pun plan lah sendiri dgn kawan aku ni ha. best lg klu pegi ramai2. tgk lah cne. kang pergi berdua kang jadi gosip pulak ala2 gosip girl tu. ape jadah nye la korang ni. wlaupun kami suka2 main love2 haha tapi kami cuma kawan. dah deal nk kawan dlu selama yg boleh. bukan ape. klu cpl skrg pun xguna. masing2 tga tkapai2 mane lg nk smbung studies nk buat itu nk buat ini macam2 lagi bende belum setel. so soal cinte marilah kita ketepikan dulu. tggu lah dah masuk kolej ke apa nnt. we'll see. haha
kalau ada jodoh xkemana. you know.if it's real it will happen somehow someday. dah berapa kali aku ulang ayat ni. hihih
alhamdulillah hidup aku dh xrasa kosong. rasa penuh. haha. dgn ape aku pun tak tawu. rasa penuh. rasa happy je. rasa mcm. complete. knp eh?

i'm a strong girl. i am.
hello! im cah. lets just be friends. and and. i love justin bieber. somehow. haha
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !