✰ PUAN AYUM BINTI HARUN ✰
written on Friday, April 29, 2011 @10:01 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

helo bogibogi       :3

i was sick. since sunday. and now im getting better. but still im damn weak seriously. while i was dealing with the extreme pain , my mom. my mom. she was willing to give away semua masa tidur just utk bangun dn jaga saya , la badan sy , urut kepale sy , urut kaki sy tnpe disuruh. i know. she didnt get enuf sleep. but i can't help it mom. i just can't. the first night i was sick, i tried to sleep with the girls but then the katil was so sempit for me and mulelah tak selese langsung kepala pun pening mcm bodoh so almost every hour i was terjaga dan i couldnt sleep so i knocked your door and mestilah my mom terus bukak pintu sepantas kilat and i was on my knee crying and said cah sakittttttt. ( no no im not gonna cry rite now noooo) and then mak amik my bantal and suruh sy baring. dia turun bawah amikkn ubat dan air. dia urut kepala sy. sehari sy muntah 5 6 kali. i cant stand i cant sit i cant eat i cant drink too much i cant do those things. all i did was baring baring dan baring. tidur. mkn ubat. muntah. baring. telan bubur atau sup. even sup cendawan pun sy mkn 3 4 sudu je. pergh punyelah sedap bnd tu. harini dah hari jumaat. badan still weak sebenarnye. but diamkn aje. sbb.mak nk pergi rumah ucu. klu tak jadi, kesian mak. but harini dh boleh makan. jalan sikit. ddok pun boleh. tp rase mcm penattttttttt je. penat sgt. xcukup energy. -.-

saya sayang mak saya. sayang sgt. thank you mummy. :*

kelmarin cikgu ct sharina hantar inbox. ingatkn yg semalam result matriks klua. so mlm semalam baru teringat n masa tu kepala ringan sikit nk tgk lappy. dah cek thru sms tp xde respon. so cek la kt laman web tros. tuptup dapat. KOLEJ MATRIKULASI JOHOR. program satu tahun. sains. 23 mei ni daftar dah. punyelah dilemma fikir mcm mana. lalu dah decide dgn ayah. pegi la matrik ni. klu nnt dpt upu yg apply law, quit matrik. klu takdpt law sambung matrik satu tahun , bile dah habis apply law degree. and i agreed. so semua bergantung kt upu jugak. but still. lagi 3 minggu aku dah x dduk KL. akhirnya aku klua rumah dan jauh dari ketiak mak. bukan aku nak pun. tp fikirkan peluang skrg ni. budak pandai melambak. takkn nk sie2kn peluang. thilip dapat kt banting selangor. naz dpt kt  kuala pilah. aku je kene tendang pergi tangkak. tapi takpelah. ada sebab tu ada sebab. so memandangkn 23 mei lg 3 minggu. konfem tak sempat utk everything. evverythinggggg. hurm. zoo genting ice skating n lain2. tak sempattt . takpelah. ade sebab. ade sebab. so sekarang sape je yg tak pernah belajar kt johor. lin dulu uitm segamat. yaya sms muar. mazuin mrsm mersing. cah matrik kt tangkak. ira? ira orang bandar. duk kl blaja kt kl. fuh. hahha

korangggggg. doakan aku. sorry if segala plan yg kita buat tak sempat nk jadi kenyataan. maybe one day. mst ade hikmah kan. one day one day.

ok seriously. im scared. scared of. i dont knowwwww. mana pernah ddok asrama.  -..-


aku kan manje. ergh. 


p/s - MANA ZAHID AZMAN ????
➾ 2 thoughts || dear stalkers ,shout here !