✰ best ✰
written on Tuesday, May 31, 2011 @12:00 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok best. MDS uitm melaka mmg best. of coz awal2 gile penat n kuat merungut tp last2 sgt lah sedih sbb ape tah. haha. best tidur masa dengar ceramah berdengkur2 best tidur berdengkur kt bilik sbb penat sgt best amik gmba best mate lebam best abg pm kelaka best kene marah best kene maki. best kaki melecet best kasut dah tercabut tapak best busuk melekit2 best makanan kt temenggong (err?) best roommate suci best classmate best budak bilik depan best best best best hitam best semua best

yg paling best

khalil hashimie

HAHAHAHAH

he's the first guy yg tegur aku kt uitm
 dlm dewan masa aku muka busuk mcm stokin
panas berpeluh
tp tak denga ape masing2 cakap sbb bising sgt dan duduk jauh sikit selang bberapa budak
esoknye tak nmpk batang hidung
xnmpk aku , xnmpk dia
esoknya , dia pergi toilet , mak call pulak masa tu kt dewan so terpaksa keluar dewan jap g toilet utk angkat mak call
so cakap2 ngn mak 
dia pun keluar depan toilet n tercegat usha semacam mcm nmpk hantu
lalu aku pun ckp kt mak jap nnt mak call balik eh k bye haha kejam sikit
lalu dia pun tny cos apa
nama apa
bla bla bla
last skali 
'ERR EERR EMM EMM NAK NUM TALIPON BOLEH?'

------

kay aku nk g lunch kt lua
bye


hahahahahahh
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !