✰ fish ✰
written on Sunday, May 1, 2011 @5:31 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok just got back from batu gajah, perak. perjalanan sangat lah jauh dduk lama2 dlm kerete macam nk gile dgn bau durian lagi bau ikan lagi semua ada kt blakang kerete. tapi perjalanan takde bosan mane sbb encik zahid azman setie di hp mcg pny mcg pny mcg last2 kredit die pun dah jalan mcm air pasang surut kt laut tu kn so terpaksa lah stop mcg. ok dah boring mase tu aku pun keluar kn baby olie dan mula snap gmba sendiri. haha. maklum lah klu korang tak kenal aku lagi. aku niiiii MEMANG SUKE SYIOK SENDIRI DGN CAMERA OLYMPUS PINK AKU TU. habit. nk keco ape? haha





aku pun tak tawu knp tajuk entry aku mcmtu? lantaklah. 

ok at last aku rasa bdan dah sihat dan better sgt sgt dr kelmarin.  dah aktif skit. dh boleh makan lebih skit dr semalam. tp yg paling busuk nye. aku kuat tidur skrg. kuat tidur pun still mate bengkak mcm panda gile. pahal tah. kesian zahid mcg die asyk tergantung je sbb aku akan tibe2 tak reply. sorryyyyy brooo 

skrg mak pulak tak sihat. kesiannn mak. semoga mak cepat sembuh. sygg mak <3

ok minggu depan nak keluar dgn dia. ee tak saba. tak kisah la pegi mane2 pun. asalkn klua. aku pun dah lame x lepak sejak sakit2 ni kn. klu berkurung dlm rumah aku yg rugi sbb lagi 22 hari aku kene daftar kt matrik. whoaaaa mcm x percaye je. haha. scaryyyy -..-




➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !