✰ i'm evaporating ✰
written on Sunday, May 8, 2011 @3:00 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

GREAT. guyss. i wont be in kl any longer. from 21st may 2011 and so on. jengjengjeng. saya akan ke uitm alor gajah melaka ! amik kau. dapat melaka. but im happy with it sbb my fren , anis dpt cos yg sama but then dia dpt kt dungun. its ok to belajar jauh tp terengganu? even bila cakap dkt mummy and daddy bila sebut terengganu je diorang akan react like ' whoaaaaaaaa terengganuuuuuuuu' ok apa maksudnye tu? jauh la kan.

the great news pulak kalau kt melaka perjalanan dari kl will be about 2 hours. mak ckp lah sbb dulu ira kan belajar kt matrik melaka. uitm aku nnt sekitar situ jugak lah. okay and 21st may is just around the corner. so dah mula start bz nak setelkn segala borang segala bende yg kene fotokopi. its funny when my mom yg mcm excited nk beli macam2. maybe because im the yougest in the family and when its my time to depart from my family setelah 17  tahun berkepit dgn mummy so semua nnt mcm dh lain. kan? selalunye kemana mak pergi aku akan mengekor macam anak2 ayam yg comel2 kecik2 tu kn. so for my early preparation, i made a list of bende yg nak kene beli dan setelkn. list made from A4 paper. amik kau. hahah

the bad news pulak. 21st may macam dah dekat gila babi. sekarang baru rasa mcm hoomaiii cepatnya masa berlalu. bila lagi nk lepak dgn kawan jumpa kawan skolah lepak sana lepak sini bila lagi nk puas makan kenny rogers big apple macdonald & masakan mak. tak lupe laksa kg talang kt pasa mlm yg setiap minggu aku beli tu. bila lagi dpt pegi pasa mlm dgn mak. lepas ni mak pegi pasa mlm dgn sape? ira? ira kn mcm malas je nk keluar pegi pasa mlm dgn mak kn. err. dan2 pulak zahid dduk jauh. tg malim. klu lah die ddok sg buloh lagi mmg setiap hari keluar lah jwbnye. setiap hari pun takboleh janji sbb skrg kn mcm bz sikit. nk buat medical chekup bagai. nk beli barang2. beli baju kurung. beli tu beli ni. 21 mei lebih kurang 12 hari lg.  12 hari lagi !!!!

since skrg zahid ada kt rumah sg buloh dia so maybe esok keluar kejap teman dia pergi unikl tu lepastu nk tgk wayang cerita hello stranger lagi kt mid. lepasni bila lagi nk keluar mcmtu :( zahid pun nk masuk matrik nnt kn. errr

semalam pergi bbq fad. amir n naz pickup aku dkt rumah. tengah siap lagi ttbe ada tingtong naz picit. turun2 bawah naz dah salam2 mak pastu mak tegur2 amir dlm krete depan paga rumah. mcm awal lah pulak kn nk pergi rumah fad so suruh amir drive smpai depan bremie sbb nk beli topap klu tak beli nnt zahid bising kan. so kt brem terjumpa lah sweet couple ni ekyn & hasyim. tegur jelah macam biasa. tp muka diorang mcm 'woih apahal kau tegur nk salam2 bagai ni?' haha but then aku abaikan jelah sbb sekarang semua dh lain dh berubah bila lagi nk baik2 kan? semua manusia melakukan kesilapan. ambil yg jernih buang yg keruh ok? eh tbalik eh? hahah lantak la. so overall kt bbq tu semua org talked about sambung blaja mana dapat mana apply mana tula nila. sbb tu mcm latest news kn bg budak lepasan spm 2010 ni. makan2 lah ayam ikan bakar. aku pun ada bakar jgk taw. ada gmba2 tp mls pulak nk upload sbb nnt take time. haha nnt aku upload fesbuk korg tgk lah okayy.

p/s - terimakasih fariq sbb byk membantu !


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !