✰ ouch ✰
written on Wednesday, May 4, 2011 @7:33 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

last night was pretty funny because tak boleh tido. me n ira asyik bercerita last2 masing2 dah senyap dlm pukul 2. so yeah i slept late last night. tibe2 bunyi justin bieber menyanyi never say never kt fon dlm pukul 8. no 017. aku pun angkat. rupenye suara buah hati aku ckp hello hello hello tido ke hello hello tapi die tak denga ape aku ckp. hp fit mmg problem. lepastu die call gune hp sndri. bising dia bila tawu aku tidur lagi. haha. dgn suare mcm taik aku pun bangun lah tido tergesa gesa amik tuala nak mandi and siap. haha knp alarm fon aku tak bunyi? tak gune punye corby. kemudian , naik lah aku tren segambut ke kl sentral. rupenye lelaki zaman sekarang mmg tak faham bahasa dah. dala masuk coach wanita lepastu nk duduk sebelah aku rapat2 even byk lagi tmpt dduk kosong. mmg tak geli la kan. lepastu smpai kl sentral jalan lah ke monorail sorang sorang dga lagu justin biber kt headfon. semua pun berjalan lancar. mungkin sbb aku excited so masa nk lintas jalan ape sume aku tak rase penat dan tak berpeluh? kemudian smpai lah di TS. aku kan mmg dah biasa sorang2 ni so aku pun dduk lah melangok kt depan kedai kasut tu tunggu budak berdua ni , zahid dan fit. aku tunggu dorang sambil baca CLEO. nasib ada CLEO klu tidak mmg aku boleh gila lah sikit kene tggu setengah jam.


ni masa lepak borders :)

sedang asyik baca pasal buah hati kedua aku , robert pattinson ada sorang budak baju hitam pegang kamera dslr nk amik gmba aku dr tepi. jeng jeng jeng. first time jumpa , encik ZAHID AZMAN dan kawan die , fit. jalan jalan jalan pergi low yat temankan zahid beli iphone 4 die tuh. tercengang jugak aku masa kirekan cash die RM50 tebal mcm buku chemistry. ada la lebih kurang 2000+ perghh perghhh aku mmg tak berani la pulak nk bawak duit sebanyak tu kan tanpe bodyguard. haha. dah beli iphone tu kene tunggu org tu download kan ape tah mcm2 lah so kene tunggu sejam. fit pulak tumpang cas baby die ( kamera dslr die) kt kedai cine tu. dan dan dtg nk jumpa aku camera canggih takde betri kan. haha.


ada orang tengah godek iphone diaaa


 lepastu jalan jalan jalan cari makan last2 makan kt sungei wang. mcm biasa , makan pattaya dan horlicks. fav aku lah kn. fit pun order pattaya zahid pulak order ape tah die. tapi masing2 tak habis. aku je habis kan makanan. terasa pelik lah pulak sbb selama ni kelua dgn lelaki mst aku la yg paling slow makan aku la yg tak habis aku yg paling lmbt jalan tp keluar dgn diorang semua mcm cool je. haha jalan pun rilex xde laju2. makan pun sikit. jimat lah jugak klu mcmni selalu. haha. aku belanja diorang mcd pun aku yg makan byk. ergh. tadi teman diorang main snooker. aku mmg tak reti la bnd2 mcmni kan. aku pun tolong tengok jelah


then kat sana ada jumpe fyka. kecik je budaknye. comel. tp dia balik awal dan kitorang tak lepak ngn die sgt sbb. adelah sbb nye kan. lepastu zahid gave me my own eiffel. pink lagi ada diamond2. mmg comel habis.


balik pun awal pukul 5 suku mcmtu aku dah smpai rumah senanye. kenapa kan masa kita rasa macam tak nak balik je tapi tren mesti dtg awal. selama ni klu nak balik je mst tren dtg punyelah lambat. even harini penaaaaaaaat sgt jalan mcm tak stop pastu jauh panas dan byk lagi tapi rasa mcm taknak balik klu boleh nk lepak smpai pagi. hehehe. dlm tren boleh pulak trserempak dgn supra babi. hahah siot punye lelaki sebaik dia pandai. dia lah kaki kacau aku kt perfection dulu masa tengah dating dgn jimy. skrg kantoi pulak naik tren nk balik dgn zahid. haha supra supra. die nk buat medic la ape sume. muke pun mmg pandai. gudluck supra! JAP , BETOLKAN NAME DIE SUPRA? hahah lantak lah kau.

balik tadi ira amik so singgah brem mall kejap. beli no maxis. ntah mcm mana hati rasa mcm eh nk beli maxis lah. haha. mungkin sbb zahid dah tak dduk sg buloh , dia susah nk online dan gajet pengantaraan kami cuma handphone?  && terserempak dgn syarah amanina , shahirah dan kawan dia nisaa. comel gila dorang! haha. muka pun pening je lepas kene hayun kat cosmo. syarah pulak nampak2 je trus tny 'eh tu zahid eh'. haha tawu tawu je ! bijak anak mak. :) <3

p/s - aku sangat sangat sangat lah happy harini. thnx weh. <3

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !