✰ acer ✰
written on Friday, June 10, 2011 @2:02 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

tajuk berkenaan sbb lani, my roommate pakai lappy acer. haha takde kne mengene.

okay salam blogger ! lame dah tak berblog. takde mase. bz je , maklumlah part 1. erm. klas pack. klu tak pack , byk lg aktiviti busuk yg provide cop utk kte kumpul , penting cop tu. erm. selasa kene kawad lg. mmg dah hitam dah muke aku sekarang. ala2 thilip. erm. tp ape kan daye , part 1 mmg wajib kawad. yg paling best , uitm je yg wajibkn koko utk students. best kn? rasa mcm kt skolah. kne pakai baju putih tracksuit gelap. -___________-

K dah lame tak contact. sbb sekali tu aku sound dia pasal the way dia layan aku , dan the statement he said dekat membe dia yg im his gf? mmg sah sah kne sound la kn , knp nk declare mcmtu kt org , bende tak betul. eish. skrg , K dah cpl balik ngn exgf dia yg mencarut kt wall aku tempoh hari. so mcm , patotlah dia senyap je 2 3 hari lepas. bende ni kelaka sebenanye. erm. fakta , lelaki first yang tegur aku kt uitm ni player rupenye. *sigh* tapi aku okay xde feeling pun sbb baru kenal 2 minggu , takkn nk cakap dah suke bagai? bile aku cakap , kawan , kawan la. tak faham2 ke.

kemudian , i bought buku text MGT dan CSC kt abang senior ni , nama

  ahmad lutfi mohd ariffin


thanks abg jual buku tebal gile tuh dgn harge RM10 each !

heheh :)


dan ofcoz , abg ni offer nk blanje makan. btw abg ni part 2 budak DPA jugak. mmg senior aku lah kn. so i said 'sure , nk bawak kawan sekali bole?' heheeh ni bukan statement gatal ke ape ea , dh mmg betul setiap malam aku keluar makan alang2 makan jelah sekali sama2 ramai2. hari demi hari , byk je hal mlm2. maklumlah part 1 mmg tak lekang dr aktiviti kt dewan lah masjid lah. so dinner kami pun ditunda dan ditunda. klu korg ternampak abg ni pun penah hanta kt wall aku ckp nmpknye dinner kte kene tunde sbb hujan. lepastu dia ada class , aku ada class mlm n blablabla. insyaAllah hari isnin baru dia dpt blanje dinner kot. haha. 

kemudian keluar lah satu statement busuk dari jejaka classmate. 'kau ni semua yg nk ngorat kau seniorrr je , tercabar lah aku mcmni'. budak ni mmg dari awal lg nk ajak aku makan. tp for the first time dia ajak aku g laksamana dlu, ada K skali so segan lah nk mkn ngn aku sbb die egt K ngn aku mcm ade pape. err. kemudian , jejaka classmate aku lg sorg ni mmg lah pelik, syiok2 aku kenenkn die kt org boleh plak last2 dia yg ajak aku pegi pasa malam lah pegi makan lah , serious tak sangke , so aku pun back off secara tak reply sgt mcg busuk kedua dua jejaka terbabit dan tak berinteraksi lebih dlm class dgn dorg kecuali klu terpaksa. 

tolonglah jangan suka saya , terutama classmate sendiri

even statement ni busuk dan perasan habis tp seriously , taknak la. aku nk kawan dgn semua. tlg tlg tlg jgn suka aku , aku dah penah rasa bila bestguyfriend dah suka aku mnx cpl bagai , bende ni akan buat hubungan kawan tu tak menjadi , nnt masing2 terasa , sorg rase kne reject , aku pulak rasa mcm laaaaaaaaa maleh a nk kawan lg supaya dia stop suka aku. 

mst korg mymph dgn statement aku ni , tp seriously sakit bila hilang kawan baik sendiri. taknak rasa lagi macamtu. so , better warn awal2. 

 ermmmmmmmmmmmm 


k nak tido ,

bye


p/s - ryan dah pandai cakap 'ok lah' i cried when i heard tht line on call this morning. miss him so bad. :(


ryan pakai mama cah punye singlet <3


➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !