✰ dear K , ✰
written on Sunday, June 12, 2011 @10:04 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3




ok thanks for the longest text i ever received from you , explaining wht happened and bla bla bla , well , the fact is i am no longer into you. i never was. tak sempat , kita kenal 2 minggu je kot? first , you were the one yang off your hp all in sudden , i did text you cakap 'morning' kot but then the text didnt reach your phone so i miss called you then the machine asnwered me. clearly , you off your phone. at first , i really thought you would prefer to be my friend , but then you were the one who walked away . yes , its great that you are being responsibility to what you'd done to her , i dont care & i dont even want to know wht you did to your ex sampai you made a statement yang you have to take a responsibility to her for some reasons. some reasons? please jgn fikir aku ni bodoh sgt.
di samping statement anda cakap kene bertanggungjawab ke atas ex anda tu , ex anda tu pun pernah hanta mcg kt sy berbunyi mcm ni ' sedapnya k**e dia , kau baik macam mana pun kau akan kene ngap ngn dia jugak' your ex yg cakap macamtu. so clear gila kot what happened? err. okay fine , klu macamtu , why the hell you said you want me so bad you love me you like me you are soooo into me once and all in sudden you off your phone and get back in a relationship with your ex? my friends saw you and her , so yeah and the best part is you didnt even say 'hi' to them. kalau ye pun taknak tegur cah , tegur lah diorang. i thought you are mature enough to handle things like this.

for your info , in my mind , you want to know me from the first place untuk lupakan your ex yang mencarut2 kt my wall tu, but then i rejected you because of your actions yang keluarkn statement tht im your gf la tula ni la kt org , you even mengadu kt my frens pasal cah, ape ni? tkde privasi langsung. so sebab i rejected you earlier , you get back to your ex la kn. so aku ni cume mainan la kan from the first place ? tak ke player namenye tu? dan jgn nk cakap aku jauh lagi cantik dr gf kau, tolong lah hormat gf kau tu.



back off you idiot , i am not a game ,

 dah dah la tu , insaf lah , kawin je terus ngn gf kau kn senang. please jgn libatkn aku lagi ,
 just go away from my life and pretend tht we were nothing , i dont know you at all , really, i dont anymore.

dan btw , aku tak pernah cakap 'kau menang' kat ex kau. sbb dari awal lagi aku mmg tak layan jenis gadis yg mencarut2 ni lagi2 dia tu dah pangkat kakak , 19 tahun. takkan aku nak gaduh dgn akak tu sbb kau? geli ah. xde mase. klu kau justin bieber takpe jugak. ok dah

sorry if terkasa bahasa , mmg kasar pun. sorry lah , perempuan kan emo

kalau terserempak ngn aku kt uitm ni , jgn berani ada niat nk usha aku , pandang aku. tolong jangan. simpan mate kau utk 'bini' kau.

jangan jadi bodoh, dan jangan bodohkn orang.

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !