✰ dear Z , ✰
written on Monday, June 13, 2011 @5:49 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


yes , saya mmg seorang pelajar uitm yg kuat tidur , buruk perangai saya kan?


dear Z , 

i am so seriously truly sincerely sorry . if i could type thousands of sorries here in my blog , i would. but then time will be wasted. seriously weh , i thought you moved on. i thought you met someone. i thought you prefer to stabilize your life kat matrik tu dulu , maybe find a new gf kt sana ke apa , tapi last night , the text , you proposed , and the 3 mighty words iloveyou tht you said to me ? im sorry , my life here pun belum stabil sgt. i am soooo bz with everything else , my jadual is so hectic , my sleep pun dah tak teratur , im so sorry , i couldnt give you a yes. im so sorry , but kalau ada jodoh tak kemana. somehow i really hope you will move on , be my goodfriend , dan yang paling penting , kalau dah jumpa yang sesuai kt sana , go on. have fun. seriously kay? pls dont wait for me. dont put high hopes on me. i am so not ready to be in any relationship right now , 

memandangkn kat uitm ni aku dah berkurangan kawan hari demi hari . sebab mula mula kawann , lepastu jumpa makan samaaaa lepastu mintak cpl secara tiba tibaaaa lepastu i rejected them , bila dah kne reject terus mereka buat buat tak kenal kt aku dah. aku harap kau bukan mcm tu ye Z , even kau dah proposed berkali kali and till now aku masih tak ready , you are the first guy yang hold on to me even aku dah reject kau awal2. i appreciate that so much. thanks. and 

semoga encik Z**** dapat jodoh baru yg seribu kali better dari aku dlm masa terdekat ni. aminnnnnnnnnnnnnnnnn



 i am so soryyyyyyyyy





➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !