✰ mahal ✰
written on Wednesday, June 1, 2011 @11:14 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ape yg mahal? senyuman. haha. ok semalam was a pretty tough day. bangun lmbt , rushing ke kelas , lecturer pun mcm strict sgt , nk gelak pun xboleh , ape die ckp pun aku xfhm sgt , lalu semua pun mate dah bengkak tersengguk2 tahan ngntuk. lepastu petang ada koko , aku dpt jpam. pertahanan awam. konfem kne kawad. lepastu habis isi2 borang pasal jpam ni pukul 7 suku mcmtu. kelas start pkol 8 mlm. dgn badan bau baeng takkn tak nak mandi. aku fikir mandi je masa tu , terus berlari mcm org gile balik teja , mandi siap hairdyer bagai. lari ke kelas dgn baju kurung pagi tadi. smpai kelas tepat pukul 8. cun , lecturer belum masuk. class aircond lg. nikmat skejap.

bnd tu semua buat aku malas nk senyum malas tu. lapa sikit. bes klas pkol 10 tros gerak laksamana makan dgn khalil. anom pesan tapau , b sakit kepala anis tah ke mana. minum2 smpai pkol 11. punye la ramai org kt laksamana keluar masuk tak stop smpai tengah mlm? lupe nk ckp laksamana ttop pukul 12. mungkin mmg budak ramai lapa tengah mlm bute? kesian khalil kne tempias aku moody harini. haha mungkin harini better? wallahualam.

semua org balik jumaat ni. roomate aku pun balik. batu pahat , alor gajah. yg paling best kat satu level ni aku sorg je kot budak kl? budak kl lain ade la kt atas ke bawah ke. dah tny tp dorg balik makbapak dtg. aku boleh je naik bas sorg balik kl. tp mak tak kasi lah kn , mak ckp aku belum tahu pape pasal bas2 ni. sbb baru sgt aku menetap kt lendu ni kn. jadi , dengan rasa bersalah yg amat , mak ckp die dtg pick up aku kt teja jumaat ni. padahal dorg baru dtg ahad lepas? aku mmg nk balik sbb lepas ni dh bz gile babi smpai tengah jun. maybe balik kl next time bulan julai sbb puasa ke? haaa bayang ah lame mane tak dpt balik rumah. nk wat cene , klu selalu sgt nk balik rumah baik takyah dtg sni. errr. sorry mummy & daddy :(

harini klas pukul 2.30. kelas bel cancel sbb lecturer ade conference kt mane tah. so rilek2 a sikit. dh basuh baju semua. dh mandi. tp nk sidai je kt lua dah guruh2 sekarang pun hujan lebat gila , roommate semua pergi klas. b pun g klas anis pun ada klas khalil pun dlm klas. menapak lah aku kt 2206 ni menggemukkn diri sambil makan bahulu mak , choc 9 dan bberapa snack yg mak belikn haritu. balik KL nnt mungkin aku dah mcm lembu. tapi , maklumlah badan aku susah nk naik jadi badak , metabolism tinggi maaa. hahah


ni B. budak bilik depan. kepala gila mcm aku. syg kau <3


ni anis. budak bilik bawah. kenal rapat mse mds. mulut pun boleh tahan dia ni. haha
<3


anom budak bilik bawah jugak. kenal masa mds. <3

belakang aku n anom tu , kolej aku. tun teja


yg ni khalil

bestfriend baru , dia 20 tahun , amik dip account
 :)



hujan lebat , nk tido jp. bye




➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !