✰ soklan takleh nk cepumas lagi ke? ✰
written on Friday, June 3, 2011 @4:08 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

  1. kenapa tak cpl je ngn dia?
  2. kenapa tak reply mcg ?
  3. kenapa tak agkt call ?
  4. kenapa...
  5. kenapa........
  6. kenapa............
dah dah baik kau diam dan stop asking me questions yg amat annoying tu. fisrt , aku tak cpl ngn dia sbb aku tak batak sgt nk cr balak kt uitm ni , aku nk fokus dlu nk stabilkn life aku kt sini dulu, nak kawan dgn semua org , nk settlekn macammmmmmmmm2 hal. aku punye suke lah nk cpl ke tak nk cpl ke. so what klu aku tak cpl ngn die kire exgf die menang? ex gf die tu lain hal lah. akk tu nk mencarut kt wall aku , nk edit gmba aku jadi mcm setan nk buat ape pun, sikit pun aku tak amik port. kesian lah akak tu , die emosional transnasional jebat kasturi lekir ape sume sbb frust menonggeng ex bf die dah fall kt aku. habis kau nk aku watpe? cpl ngn dia supaye boleh buat akak tu gila? boleh tak klu sekali tu kau jgn suruh aku menyakitkn hati org jgn suruh aku buat kerja gila jgn suruh aku buat bende tak elok? busuk punye perangai kau kn.  jawapannye TAK NAK CPL SBB BELUM TIBE MASENYE , CUBE RILEK? AKU BUKAN DESPERADO MACAM ADELAH ORG TU OK?

next , knp tak reply knp tak agkt call? sbb tak sempat. kau fikir lah gune kepale lutut kau pun takpe , aku kelas melambak , byk hal kne buat , lepas klas ada ceramah kt msjid , klu tak g msjd kt bilik baju koto belambak tak basuh , sempat2 dh free lepas mkn nk lelap sekejap pun belum tentu sempat. nk nap skjp utk elakkn ngantuk dlm kuliah , klu kau nk tawula kn mmg hobi baru aku MEMBUTE. tolong faham , klu aku ade kredit pun mmg susah dan liat aku nk reply or layan org selain budak classmate , roommate aku kt uitm ni. dduk sini ,klu takde kredit mmg boleh gila. ape2 jadi je kene call org tny kt mana nk teman makan nk tu nk ni. semua main call. mesej tu jarang sekali sbb situation mcmni nk jawapan yg cepat , nk tggu org tu reply belum tentu die reply so better call je. tolong faham , oleh sbb kene gune kredit byk , terbaatas lah aktiviti aku nk contact budak luar spt reply mcg khabibah , angkat call aca , reply sane reply sini. reply mcg mak boleh la.   tapi sejak lepas mds mak dah hanta laptop , nk contact aku mmg melalui skype , fesbuk dn ym. tuje. seriously TUJE. klu korg takde fesbuk takde skype takde ym , nangis lah pe lg , nk sgt contact aku kn? aku bukan sengaja tak terlayan korg , fikirlah bende tu. serious bukan sengaja. ade sebab. korg je tak tawu sebabnye. ahh keco betul.

soalan lazim yg lain pulak spt knp kau keluar makan dgn DIA DIA & DIA . nk buat macam mana , dah dia bestfren aku , dah dia classmate aku. kita nk berkawan tak kire lelaki perempuan. okay? salah aku la pulak klu dorg ajak aku makan & lepak laksamana or jebat tapi dia tak ajak kau skali? dah name pun classmate , lek sudah. err. nk hangout pun senang ngn classmate , sbb roommate aku , anis , b semua bila da start kuliah mmg susah nk jumpa batang hidung masing masing sbb jadual kami berbeza dan clash gila gila. malam2 je boleh lepak pukul 10 malam dn ke atas. tupun boleh lepak sekejap. b pun selalu tido bilik aku, anis kt bilik bawah takkn dia nk naik bilik lepak pastu turun balik bilik die mlm2 bute , mcm leceh dan jauh kn. 

biaselah lelaki part 1 ni semua batak nk cari girlfren kt uitm ni kn. normal la weh. so kau nk kecoh ape klu ada org suka aku , tak lame lg mst ada org sangkut kat kau jugak , cume maybe kau kene buang habit sekarang kau tu dulu, mungkin baru ada lelaki yg nak. err. cube SETIE PADA YG SATU. cube bayang klu boyfren kau mainkan hati kau boyfren kau player jgk.tak kisah la kau anak datuk ke anak tan sri ke anak pakcik selotep kt telinge ke, tak ke KECUNDANG kau nnt? sbb kau egt kau hebat sgt la pasang byk2? siap cakap kt aku ' CAH NGN KHALIL ADE PAPE KE? ALA CPL JELAH , PASTU CR LAGI LAKI LAIN. CPL JE RAMAI2' ape punye nasihat la mcmtu cik kak oi? tak elok lah weh main hati org. knp nk tamak. ee aku takfaham seriouslyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 


nah muke babi sikit -..-



p/s - dah smpai rumahhhhhhh yeay yeayyyyyyyy. tapi ahad dh kne balik melaka. ok taknak balik melaka. pls? 


PLEASEEEE



tapi ape kan daye , aku kene blaja kene kerja kene berdikari. 

ok cah , jgn nak manje sgt , tampa nak?

haha
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !