✰ AdHoc UiTM Melaka ✰
written on Sunday, July 31, 2011 @1:58 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok dah bberapa hari aku handle sukol atau sukan antare kolej. so tadi last day jage , aku n classmate jage hoki. punye la pagi tu bgn lmbt. haha sebaik tak kne bising. so aku jage masa game. best jgk , dpt pengalaman bertanggungjawab bile handle game. klu salah , mmg cari nahas namenye. kemudian , dpt chance jugak gune walkie talkie. seronok berteka teki dgn senior bile boring thru walkie talkie samsung yg canggih tu. game habis pukul 3 ptg. balik2 terus tido terbungkang mcm gile. mlm kne g penutup pulak. terus jage n handle budak2 dr semua kolej , kne bratur bagai. dan paling best , mmg best bile lalu sebelah kolej tuah dimana tuah tu adlh kolej buah hati aku jgk. so mmg puas kne bahan 'capella' or 'chapalrela' serta gmba aku di snap2 dengan illegal nya sbb tuah mmg ramai budak AD. mmg sorg satu ade kamera. annoying kot , -.-

and then , khairol fadzli ni buat haka wakil tuah. agak scary bile muke die ganas mcmtu. hahaha. tak de gmba yg clear , klu tak mst aku bg korang tgk. scaryyyyyyyyyyyyyyy

tp gmba ni mcm best.



k esok nk keluar dgn classmate. best lg bile khairol ikut sekali. hehe semoga esok best n semua berjalan dgn lancar !


p/s - you you , thanks tlg i masa budak AD tu stopkn i amik2 gmba i , then you ttbe dtg kt i you berdiri tegak dn pandang je budak2 tu , dorg terus terdiam n pusing blakang. hehe masa tu i fikir satu je. you are my hero. sgt sgt bersyukur sbb lepas tu je , budak2 tu dah tak kacau lg. and then mlm ni you tggu i kemas2 padang sbb i adhoc kn. you tggu lama. tggu sorg2. you mix dgn kawan2 baik i. classmate i. you pandai fit in kn dgn kwn prempuan i. i suke, you x malu2. hehe. lepastu you hanta i balik teja pkol 12.30 pagi disamping ijat , zati mida yan intan cecille pun ada sama. i suka tgk you mlm ni. i suka ape you buat tadi. thanks :o  <3
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !