✰ modelling for Art and Design ? ✰
written on Wednesday, July 27, 2011 @10:24 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok petang karang ada test. memandangkn hari rabu kelas aku start petang , mule lah plan nak bangun tido. tetapi  yan , classmate ku ajak TEMAN die jadi model assignment budak art design ni. aku pun bangun2 tido make up kan beliau dan dengan sememeh nye aku pakai baju adidas dgn jeans pegi teman yan. mmg muke tak malu lec dorg suruh masuk kelas n dduk dulu. kemudian mula lah yan jadi model muslimah die dekat jambatan tasik fatimah ni. aku pun berkipas2 la sbb pkol 9 mcmtu matehari dah terik , biaselah melaka kan.

tibe tibe ,

'tu tu yg baju hitam pulak'. (lec datang ke arah aku cakap nak sy dokong awak ke g kt tmpt shooting tu , meh le amik gmba) pada masa yg sama budak2 kelas art design ni turut serta cakap ' nak baju hitam pulak ' lalu dengan muke tebalnye aku pun pergi lah dibawah pokok tepi tasik fatimah. lalu aku disuruh posing bagai. dah lame kot tak berhadapan dengan camera canon banyak2 flash tu. lec tu pun puji2 'aku laaa boleh punnn.ha cantik cantik nice nice cool haaaa yes yes' demikianlah reaction lec mude yg hensem tu/. haih nasib hensem. hehe


nanti dorg upload gmba kt fb , korang tgk ah. ermmmmm


ni lah muke ngantuk aku + bedak baby johnson + mate lebam kalah panda = ni lah model utk assignment korang wahai budak AD ! :'(

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !