✰ :( ✰
written on Saturday, August 13, 2011 @2:33 AM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

sorry i rejected you guys punye proposal utk shooting harini. sorry sorryy. mcm menyusahkan je. dah 2 kali kot reject nk shooting. sorry guys , byk sgt bnd nk kene buat. mmg tak bermaye lgsg harini. mmg i wanted to help you guys punya final assingment tp tulah. erm sorry again !

sorry ; attn senior AD @ kawan cham

tadi ada event dipac. AGM namenye, lantik mt dipac baru. dan2 ada budak part 2 lelaki ni pi bantai dduk beside me and then dengan senang lenang nye amik gmba aku , tny tu tny ni , mnx num phone mintak tu mintak ni , tny ape jadi kt depan tny ape lec ckp tny knp knp knp. pastu buat bising jerit2 dlm dewan tu. mmg tak bingit pulak telinge aku kn? sumpah rimas

ok penat , sampai kolej pkol 1 pg. esok ada lecture ganti. pkol 12 smpai pkol 4. mmg tak lebam la kn esok? ok fine, aku sanggup sbb pike nk cepat2 cuti raye je. tak saba nk balik raye. whoaaaaa lg 13 hari ! :o
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !