✰ :D ✰
written on Saturday, August 13, 2011 @9:45 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


kf : helo helo (tga ckp kt my phone)

*lalu i grabbed my phone from his hand and tengok tengok mak tengah on call. so i hang up. hahah. and then mummy called again*

mak : helo helo? cah?
cah : ye mak. haiii
mak : haa hp mak ni mcm bengong sikit tak denga sgt ape org ckp
cah : oooo iyeke
mak : cah , sape name kawan cah yang tadi tu
cah : yang mane?
mak : yang angkat talipon td leeee
cah : ooooooo hahahha tu name die khairol fadzli, mak
mak : ooooo dia sama course ngn cah ke?
cah : ha ah same same. kenape mak?
mak : xde ape lah , saje tny
cah : mak nk ckp ngn die ke?
mak : eh tak tak , takpelah , mak nk masak da ni
cah : haaha ok fine , khairol fadzli kirim salam kt mak
mak : ooo waalaikumsalammmmmmmmmmmm. kirim salam die balik eaaaa
cah : okayyy :D


ok so , this is not the first time my mummy and him talked on phone. sbb the first time, masa tu kt dewan makan temenggung, mak tengah call and then i offered him my phone so he dengan selambenye nk cakap dengan mak , so masa tu , mak tny dia dah semayang terawih ke xde class ke n byk lg. agak dlm 3 minit jugak lah dorg ckp on call. haha

dear kf
sikit je lagi. haha. if you get what i mean , you steal my heart , ok fine. since then , you get along with my frens , my besties , zati mida kecik intan ijat n else , they accept you because you are being so peramah and kuat bahan orang so they like it, they like org yang tak malu malu kucing kan. so next , my mummy dah tanye your name and tadi was your second call with my mom. it meant everything to me. if you nk involve dlm hidup i for the rest of my life (insyaAllah) you have to get along , mix dengan semua . my friends and most important , kene mix dgn my family. so you are so close now. goodluck ! <3


➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !