✰ harini ✰
written on Thursday, August 4, 2011 @6:04 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


ye, if its possible , i would like to place his picture in every post in the future
because this face makes my heart melt like seriously
this face makes me laugh and smile all day long
dah cramp kt pipi :)
this face makes me feel soooo good and grateful that Dia mengurniakan lelaki ini kepada saya

overall , 
i submitted my CSC project tadi
terasa sgt sgt relieved
ini cover CD saya di reka using photoshop cs5
bukan mudah oke !


next , kene siapkan assignment business math dan soalan past year csc
serta next week on wednesday me n my group kene present for mgt
the best part is satu ape pun kami belum start lg
setakat point busuk2 adelah

seriously , pagi tadi tak bangun for sahur
i woke up immediately bila dengar sifa cakap 'wehhh tak sahurrrr dah pkol 7 pagiiii'
and i was like
what the? seriously?
utk menenangkn hati i told myself 'ala tak mati pun klu tak sahur'
ok so now dah pukul 6 petang , dan dah K.O
tolonglah faham , byk dugaan harini
mesin atm yg rosak? takde duit langsung dlm tgn?
beg berat gile baby sbb bawak laptop dan quran besa?
hujan?
busuk? 
melekit?
perut pedih tahan lapa?
 dugaannn dugaann

tetapi , Alhamdulillah semuanya berjalan lancar
because of seeing this face everyday
makes me strong
and stornger every day
ok nak letak lagi gmba dia

nah !


i want to go back home
nak buka puasa dengan family
nak terawih dengan family
nak ayah jadi imam
:(

tak sempat la nak homesick bagai bila kerja byk sgt 
tak sempat nk nangis rindu mak rindu ryan sebab asal letak kepale atas bantal konfem lentok

ok nak tido jap , bye



➾ 2 thoughts || dear stalkers ,shout here !