✰ lendu hujan lebat ✰
written on Monday, August 22, 2011 @10:18 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


lalu , aku pun syiok lah landing lepas habis class



kemudian berbuka puasa dgn beliau
smentare classmate yg lain tengah mkn dkt kfc , untungle mereka
pesan mash potato dgn cheezy wedges pun hampeh !


some facts that you have to know about me

saya malas. sungguh
saya tak reti masak setakat goreng2 reti a
saya bangun lambat klu hari cuti mesti bangun pkol 2 petang - 4 petang max

mcm mane nk jadi bini orang?
ouh rilek a , diploma pun belum habis , part 1 pun belum settle
heheheheheh

next , balik raya jumaat ni. mak aihhhh dah tak sabau dah ni
tolonglah faham , budak2 pun dah xde feel nk study
and then tup tup balik melaka 4 sept tu , aku kne balik naik bas
seorang
dari bts smpai alor gajah
yg belikan tiket? emak rupanya
dengan alasan ' alaaaaaa pegi je la sorang pun , belaja lah naik basssss '
then i was like ' naik bas?! sorang2?!  okayyyyyy bantai la bole pegi boleh pegi'
cube korang tgk balik gmba aku kt atas tu
muke mcm aku ni nk balik naik bas dr kl smpai melaka sorang2? 
smpai alor gajah? then?
hahah amat scary dan aneh
tapiiii , bile lg nk berdikari mcm ni
tak mati pun
kan mak kan?
semoga takde gangguan dari lelaki2 mcm aku kne kacau teruk kt MC dulu -.-
lelaki zaman skrg ni bahaye sikit
klu nk ngorat pun , beragak lah derr
ni tak , aku tenga sedap2 on call dengan mak boleh pulak ikuttttttttttttt aku dekat2 , 
due orang lelaki melayu badan besa tinggi dan hitam
what the?
haaaa kan, boleh imagine kn kawan2? masa tu aku dgn zati n intan , 
budak bedue tu dah cuak je tgk lelaki2 td ikut aku mcm gile

apekah? ada pulak time kene kacau , ada yg hembus kat telinge aku
weh come on a , cheap doh care kau ngorat org 
mmg ringan jugak tgn aku ni klu aku dpt sape kaki penghembus telinge prempuan tu
cube bayang , klu ada lelaki yg buat mcmtu kt adik prempuan kau
marah tak? marah tak? marah kan?
haaaaa tulah ,
malas nk cite lebih , buang current


p/s- semoga perjalan aku pegi dan pulang selamattttttttttttttttt 


currently listening to - 

NSN - CANT STAND IT
NSN - HAPPY
NSN - LOSING IT

<3

➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !