✰ balik lendu ✰
written on Thursday, September 1, 2011 @9:34 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


jeng jeng jeng
this is our first bus ticket together <3
hehe
mula mula my mummy bought a ticket for me , just for me
and then i told her

'khairol nak teman balik'

so she said

' ok , baguslah ada teman. so tiket dia? '

and then bincang punye bincang , 
just now me and my mom pergi tbs beli tiket baru untuk me and my boyfriend
metrobus mcm dlm gmba di atas
siap ada nama seyhh ! 
haha

ok tak sangke harini dah hari khamis. mcm cepatnye cuti habis?
raye pun dah x rase raya dah even harini baru raya ke tiga
kenapa? sbb dah k.o
raya first dan raya second dah berjalan sehari suntuk
so raya ketiga pun semua lentok tido depan tv
makan makan makan 
and shopping untuk yaya

yaya dah nak pergi india
so dah mula prepare barang
next week on sabtu konfem ke ada test koko?
apeeeee niiii nk test koko hari sabtu jugak
mmg cantek la kn
so nk buat mcm mana , lepas test koko jadah tu 
i hve to go back home
by bus
alone [FINE]
sbb ahad malam nk hanta yaya g klia
but then , monday morning ada class
so mcm mak terpaksa hanta aku balik u pukul 5 pagi isnin tu
pergh kan? pergh pergh
main gila betul test koko bagai


=.=



➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !