✰ dugaan ✰
written on Tuesday, September 6, 2011 @8:39 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

ok seriously , confirm test koko hari sabtu pagi. dan lepastu kene terus balik sbb malam tu ad kenduri doa selamat dan makanmakan sikit untuk yaya. so mcm , penatttttttttttttttttttttttt
tadi balik koko lambat , mentang mentang harini last koko , so mcm lemau je semua orang . masing masing muka macam pulut basi. so mcm , dah la habis lambat , nk pegi pasa pun lambat, dala ramai orang mcm ulat taik , last last air pulak habis. mak aihhh tekak kering terasa mcm puasa extreme punya puasa. belum keluar area pasa lagi dah bunyi azan. longlai lah kami balik ke teja yang jauh yg amat tu
lepastu esok ada test csc. tawu tak csc tu SENANG? mmg aku MINAT sgt kt csc tu. so macam erghhhhhhhhhhh
and then khamis kene hafal yasin
and then malam jumaat kene baca baca untuk test koko. lecehnya koko ni T.T
and then isnin depan belah pagi ada test MGT. bapak ahhhhhhhhhhhhhhh mmg sempat a nak bacaaaaaaaaaaaaaaa
omg omg panic at the disco sungguh aku fikirkan hectic nye life aku minggu ni

moga moga Tuhan mempermudahkan segala urusanku , aminnnnnnnnnnnnn


mood : penat MENTAL FIZIKAL T.T
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !