✰ much better ✰
written on Saturday, September 10, 2011 @4:24 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3

im home. okay minggu lepas sgt hectic smpai aku jadi semput stres lemau lempuk dan juga pulut. sgt stres. dgn test bertubi tubi , dgn assignment yg failed tp last2 jadi jugak , dengan problem skit dgn si dia , and lagi best , kad maybank kena telan. sumpah malang.

tapiiiiii

skrg dah okay , and skrg dia dah mcm extra extra sweet sgt. and sgt sgt happy sekarang. syg , you keep me going too. much love !

dan , malam ni ada kenduri makan makan kt rumah doa selamat untuk yaya , esok yaya nk g india dah :(
and then mula mula my sayang ckp nk ikut aku balik rumah , nk dtg rumah n tido rumah , tapi last2 tak jadi sbb his parents balik kampung melaka , so dia pun nk jumpa makayah dia. erm. so mcm tak jadi. balik balik rumah je , everyone tanya , CAH , WHERE'S YOUR BOYFRIEND? and i was like ' urmmmmmmmm tak jadiiiiiii :(' dia klu ikut aku balik kl pun mst boleh tolong2 skit , since rumah aku mmg kekurangan lelaki. so mcm.k fine , skrg aku lah jadi anak lelaki kpd pak acim ni. dok angkat meje kusi mcm gile. fineeeeeeeeee

tadi pagi ada test jpam , senang sbb coach sndri bg jawapan. haha bagus !

and then isnin ada test mgt , ahad tenga malam baru aku smpai kolej , seriously ? hahha goodluck cah !
➾ 0 thoughts || dear stalkers ,shout here !