✰ :o ✰
written on Monday, September 5, 2011 @9:41 PM
i LOVE you
Khairol Fadzli <3


you said you suka tgk i pakai tudung kan , hehe
so , 
TADAAAAAAAAAA !


girlfiriend you akan bertudung tak lama lagi , 
suka kan suka kan
hehehehehehh
sayang , i am sorry , sejak kebelakangan ni i was such a jerk
i naik angin tak tentu pasal and of course you jadi mangse
i marah you ttbe and byk lg i buat you kecik hati
sorry 
and all you did was bersabar je dgn perangai i kn
still , you mintak maaf tak tentu pasal even bukan salah you sbb you xnk i marah2 lagi
and the way you looked in my eyes tadi , you cakap that line
omg cair , serious
terus rasa mcm 
mak aihhhhhh bersalahnye aku , teruknye aku , bla bla bla

so , i am so sorry 
seriously , 
thanks utk semua
ily
sory i teruk

:'(

tadi buka puasa dengan dia , dan2 masa tengah azan magrib my mummy called
i sengaja cakap , mak , harini KITEORANG puasa
so my mum said 'oooooooooooooooooo'


haha  , okay so tadi takde test pun , haih main jiwe betul la 
tapi esok ada test MAT
btw , tadi grammar test , dapat the highest mark in class , ttbe suka grammar pulak ea ,
haha k fine
sejuk perut mak saya mengandung dulu bile tawu saya grammar dpt highest kan

k nk study, bye


p/s- wish me luck for tomorrowww
➾ 1 thoughts || dear stalkers ,shout here !